Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A hétvégén a romániai Borossebesen, a Korda Racing három motorosának részvétele mellett, került megrendezésre a MAMS Enduro OB idei első futama. Minden adott volt egy jó versenyhez: - tökéletes helyszín, - szuper idő és pontos rendezés.

A Korda Racing eredetileg 5 fővel képviseltette volna magát a szomszédos versenyen, azonban ifj. Solymosi Gyorgy egyéb elfoglaltsága miatt volt kénytelen kihagyni kezdő futamot, Kátai Petit viszont a keddi edzésen elszenvedett sérülése kényszerítette visszavonulásra, akinek ezúton is mielőbb felépülést kívánunk. Így maradt a három muskétás: Tóth Attila szuperveterán, Mária Gyuri másodosztály es Linninger Patrick veterán kategóriában szálltak versenybe.

170404 korda n2

A napi penzumnak 2x50 km erdei szakaszt jelöltek ki a szervezők, körönként két mért gyorsasági szakasszal. A pályák a menők szerint a könnyebbek közé tartoztak, de a Kordás versenyzők sok év kihagyás után így is kemény feladattal néztek szembe. Mária Gyuri a kuplung meghibásodása miatt már az első napon kiállásra kényszerült. Tóth Attila derekasan helyt állt és a pannonhalmi serülése ellenére befejezte a napot és sikeresen célba ért. Linninger Patrick örömmel vágott neki a szakaszoknak és bar nagyon fáradtan, de mosolyogva adta le a versenymotorját a parc fermébe.

Másnap ugyanez ismétlődött. Sajnos Gyuri már el sem tudott rajtolni, Tóth Attila pedig a táv felénél komoly fajdalmai miatt feladni kényszerült a futamot. Így aztán Patrickra hárult megvédeni a mundér becsületét, aminek eleget is tett és ismét jó kedvvel érkezett a célba. Sajnos azonban öröme nem tartott soká, ugyanis eddig tisztázatlan okok miatt végül kizártak a versenyből. Ezzel együtt egy jó hangulatú rendezvényen vannak túl a fiúk és várják a folytatást.

A folytatást, amire ezúttal sem kell sokat várni, hiszen a hétvégén újra benzingőz illata járja majd át a Korda Racing sátrát, Ácson az endurocross bajnokság idei második futama kerül megrendezésre.

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu 
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing Enduro együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt, Penta Általános Építőipari Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Auner Motorsport

 


Legfrissebb cikkek