Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A mai nappal az LP Winner Motorsport megegyezésre jutott a Stohl Racing GmbH és a Stard GmbH tulajdonosával, Manfred Stohl-lal, és megrendelte az első K:FORCE KIA Cee’d TCR versenyautóját, amely hamarosan elérhető lesz a hazai és nemzetközi partnerek számára.

Az LP Winner Motorsport bejelenti, hogy KIA TCR versenyautókkal fog versenyezni:

- Részvétel a különböző TCR versenysorozatokban

- Bérleti konstrukciók kidolgozása

- Hamarosan érkezik az első versenyautónk

- Teljes körű technikai támogatás a STARD részéről a különböző versenyprogramokhoz

Cégünk különböző bérleti konstrukciókat fog kínálni a TCR-es sorozatok bármelyikében való részvételre.

170125 kia n 2

A minőség- és ügyfélközpontú kiszolgálást a cégben dolgozó szakemberek évtizedes szakmai tapasztalata garantálja, a professzionális technikai színvonalat pedig a versenyautó kifejlesztőjének és gyártójának, a Stard GmbH-nak a cégünk részére biztosított mindenre kiterjedő támogatása szavatolja, amely céggel hosszú évek óta kiváló üzleti partnerkapcsolatban vagyunk.

Rengeteg tesztkilométeren vagyunk túl, mely teszteken megbizonyosodtunk az autó versenyképességéről.

A STARD által kifejlesztett software segítségével pedig még pontosabb, az adott pályához illő, illetve még inkább a pilóta igényeinek megfelelő beállítások érhetők el.

Az LP Winner Motorsport hamarosan hivatalosan is bemutatja Magyarországon jelenlegi és leendő ügyfelei számára a vadonatúj KIA TCR versenyautóját, melyet a visszajelzések tükrében már most nagy érdeklődés övez a pályaversenyzés szimpatizánsainak körében.


Legfrissebb cikkek