Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Bárhogyan is alakult a Garmin Racing Team versenyző párosainak a Mikulás Rallye mindenki elégedetten távozott a december eleji futamról.

Domonkos László: - Nagyon jól éreztük magunkat az egész versenyen. Veszprém és környéke is egy olyan hely az országban, ahová mindig szívesen megyünk. Bevallom olyan fáradt voltam a verseny előtt, hogy végül a teszt kimaradt, és ez az első gyors időeredményén meg is látszott.

- A lőtér pályáit nagyon szeretem, bátran és élvezetesen lehet rajtuk autózni, a minőségük is rendben volt. A Jutaspuszta-Márkó közötti szakaszon rengeteget csúszkáltunk, egyszer neki is csapódtunk az autó hátuljával a partfalnak. Valamint a gyors elején ugrattunk egy váratlanul nagyot,
ami után nem volt kis kihívás megállni a kitérőig, de megoldódott.

- A megfelelő lengéscsillapítóknak és az új puha keverékű gumiknak köszönhetően a tavalyinál sokkal versenyképesebb időket tudtunk megerőltetés nélkül autózni.  A tanulság, hogy mindig az adott viszonyokhoz alkalmas gumival kell versenyezni murván is, különben csak veszélyesen megy az ember lassan.

- Abszolút tizenötödik helyen értünk célba. Az utolsó gyorsaságin mi is defekttel jöttünk a pálya felétől, itt vesztettünk negyven másodpercet és abszolútban kettő-három helyet. Ennek ellenére elégedettek vagyunk, mert az autó jól vezethető, gyors és műszaki hiba mentes volt az egész versenyen.

Gyarmati Ariel: - Nagyon jól éreztük magunkat a Mikulás Rallye-n. Három gyorsasági szakaszt tudtunk teljesíteni, és az abszolút kilencedik helyen álltunk, ami azt gondolom, hogy nem rossz eredmény a népes mezőnyben. Sajnálatos módon utána a futóműben eltörött egy alkatrész, és onnan ugyan még tovább tudtunk volna menni, de nem bírta volna ki a verseny végét, és csak nagyobb károkat okoztunk volna.

- A pályák nagyon jó állapotúak, az idő nagyon kellemes volt, tehát minden adott egy jó hangulatú versenyhez.

- A nézők is fantasztikusak. Főleg a körgyorsaságin nagyon sokan voltak. Visszaidézte a régi idők hangulatát.

- Mivel nem tétverseny volt, és addig nagyon élveztük a versenyt, kárpótolt a jó hangulat, és nem csüggedtünk el.

- Jövőre a bajnoki cím megőrzése a célunk.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.


Legfrissebb cikkek