Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Garmin Racing Team párosainak az idén előbb jön a Mikulás. A hétvégi Mikulás Rallye-n a szokásos felhőtlen örömautózás a cél mindkét duó számára. Ha nem is szánon, de Mitsubishin várhatóak a szurkolóknak látványt osztó párosok.

Domonkos László: - Nagyon készülünk a hétvégi Mikulás Rallye-ra. Az autó megkapta a szokásos murvára való felkészítést. Várhatóan most ideális gumink is lesz az adott gyorsasági szakaszokra.

- Pénteken részt fogunk venni a litéri teszten, amely mindig jól jön a verseny előtt. Tavaly nem volt annyira jó menetünk. Nem a kedvenc pályáim ezek, és sokat elspóroltunk, így most próbálunk gyorsulni a 2015-ös tempóhoz képest. Jelentős javulást várunk magunktól.

- Ezúttal a szokásos felállásban Pityesszel az oldalamon vágunk neki a versenynek.

- Különösen nagyobb céljaink nincsenek ezen a futamon. A kategóriánkban rengetegen vagyunk, de próbáljuk felvenni a kesztyűt.

Gyarmati Ariel: - Az autót átépítettük murvára, közben egy alapos átvizsgálásra is sor került, így reméljük minden a legnagyobb rendben lesz ezen a felhőtlen hangulatú futamon.

- A pénteki napon egy rövid teszt keretén belül egy kicsit ráhangolódunk a murvás talajra.

- Ezek a veszprémi pályák nagyon tetszenek nekünk, ezért is neveztünk be erre a versenyre. Nagyon jó tempóban lehet rajtuk autózni az összkerekes autóval.

- A célunk most egy kicsit más, mint eddig, hiszen össze vagyunk zsúfolva egy kategóriába a sok az R4-es, R5-ös autóval. Ezért valószínű, hogy a dobogós helyezésekért most nem kell harcba szállnunk. Ha az első tízben sikerülne végezni, akkor már nagyon elégedettek lennénk.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.


Legfrissebb cikkek