Ennél jobban nem is sikerülhetett volna a SOLID Racing Team versenyzőpárosának idei utolsó bajnoki versenye. Év közben még nem tervezték az indulást ezen a viadalon, azonban utólag kijelenthetjük, hiba lett volna kihagyni.

Volt pár verseny, melyen indulni szerettünk volna ebben az évben, de egy 4 hónapos kényszerszünet keresztbe húzta a számításainkat. Ennek volt köszönhető, hogy az utóbbi 3 hónap sűrűbbre sikerült, mint terveztük. Kezdtünk bele lendülni a versenyzésbe a Baranya Kupa és a 43. Croatia Rally után, így egy sprint versenyen és a 8. Örömautózás karitatív rendezvényen is versenyautóban ültünk. Ezt a lendületet szerettük volna folytatni, ezért hoztuk meg azt a döntést, hogy indulunk az ózdi viadalon. Nem bántuk meg, mert a sátai és királdi pályák nagyon kedvesek számomra. Rali túrában a licencért indultunk a Szendrő rallyn, melyre egy hivatalos teszt keretében Vargha Bálint segítségével a királdi körgyorson próbáltam felkészülni a versenyre, és itt mentem először éles körülmények között azzal a Hondával, mely három kategória és csoport bajnoki címhez segített hozzá. Ezért ide mindig szívesen térek vissza, mert nem csak a múlt, hanem a jelen is pozitív élményekkel gazdagított. Terhek nélkül tudtunk autózni, és ez bearanyozta a napunkat  - fűzte hozzá Kondella Péter.

Rég éreztem magam ilyen jól a kocsiban. Olyan gördülékeny hétvégénk volt Petivel, ilyet kívánnék mindig magunknak. Az autó tökéletesen működött, köszönet a csapatnak. Azonban ez csak az egyik fele a sikeres hétvégének. Most azt kell, hogy mondjam, Mi is úgy dolgoztunk párosként a hétvége folyamán, ahogy azt kell. Peti régen ment ennyire felszabadultan, és véleményem szerint ilyen jól. Nincs sok tapasztalata ezzel az autóval, de most még jobban megpróbálta kiismerni. Többet vállat, mint amit eddig szokott. Nehéz egy ilyen autóval nagyon jól menni, úgy, hogy mellette eredményes is legyél. Lássuk be, a 3-as kategória az egyik legerősebb kategória a mezőnyben. Itt a srácok nem tegnap kezdték az összkerekes autók terelgetését, van jó pár év előnyük, a kilóméterekről nem is beszélve. Behoztuk a kocsit sértetlenül az ötödik helyen, ami örömmel töltött el minket. Nagyon jó kis verseny volt ez! – tette hozzá Szilassy Arnold

Partnereinknek köszönjük az együttműködést:AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; Ecoffice Technology Kft. – Sigillanda, PaperCut; EGROKORR Festékipari Zrt.; ExcelIT Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; FPO Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – Ozone, Gaming Gear; GLOBAL-UNION Irodatechnikai Kft.; KYOCERA – The new value frontier; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; Laurus-Consulting Szolgáltató Kft. – CORTESIA GROUP; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; RAIKER – www.raiker.hu; Gigabit Kft – Next Generation Group; Hetényi Pincészet; Mastersoft Technologies Kft.; Nagy Béla e.v. – liftszerviz; Dokutech Center Kft.; Fest Group Kft.; Ital Logisztika Kft.; EuTrust Szerviz Kft.; Moral-Design Kft.