Jó hangulatban hagyta hátra a IV. Miskolc Autó - Ózd Rallyt a Lajosházi Csaba - Takács Gábor duó, akik maximálisan meg voltak elégedve a rendező és a csapat által nyújtott szolgáltatásokkal.

Nagyszerű pályák és szép őszi időjárás fogadta az ózdi versenyre érkező párosokat, és ha ez nem lett volna még elég, a rendező további plusz dolgokkal kedveskedett számukra.

„Minden jó volt, tetszettek a szakaszok és nagy pozitívumként fogtuk fel, hogy itt egy nap alatt fel lehetett írni az pályákat. Továbbá a rendező biztosított az indulók részére egy VIP sátrat, ami nagyon pozitív dolog volt” – kezdte a hétvége értékelését Lajosházi Csaba.

Csabiék a versenyen a P csoport 4-5-6 időeredményeire specializálódtak, de a pilóta elmondása alapján ez is volt az elvárható.

„Mi nem tudunk sokkal jobbat ezeknél az időknél, eleve nagy súlyhátrányban vagyunk a többiekhez képest, és sokszor előjön bennünk, hogy az emberek a látvány miatt jön ki a versenyekre. Ezért mi próbálunk sokszor nekik is megfelelni, de ettől függetlenül úgy érzem, kiautózzuk magunkból a lehető legjobbat” – folytatta a pilóta.

Csabiék ezen versenyen abroncsokat váltottak, és kipróbálták a Hankook gumikat és a csapat szolgáltatásait is.

„Eddig csak használt, de jó Pirelli gumikkal mentünk, de most ki szerettük volna próbálni milyen az új gumival versenyezni. Mivel az ár is fontos, ezért választottuk a Hankookot, amiben végül pozitívan csalódtunk, hiszen a féktávjaink nagyon jól sikerültek, továbbá a csapat szolgáltatásaival is nagyon meg voltunk elégedve, ahogyan a K-Tech Motorsport is tökéletesen tette a dolgát” – zárta a beszélgetést Csabi.

A folytatásban egy kis levezetés következik, a srácok részt vesznek az egy hét múlva következő XLavina Rallye Sprinten.

A csapat együttműködő partnerei: Varrival Kft., Tekt Kft., Villámszer Kft., Kovács méréstechnika Kft., Kövi Ép-Vill Kft., Tion Kft., Fürdőpark Kft., Orfű Aquapark, Viva-Mobile Bt., Viva interspeed Kft.