Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Rövidre sikerült a Sajtós Dénes - Paizs Róbert páros Ózd Rally-ja, mert a verseny pénteki napján a lámpasor beállító teszten egy olyan alkatrész törött el, amit a csapat nem tudott beszerezni a verseny kezdetéig.

Egy rövid, főként lámpaállító teszttel indult a csapat versenye, ahol egy motor alkatrész törése miatt a csapat nem tudott részt venni a IV. Miskolc Autó - Ózd Rally-n.

„Már a szállásra készültünk, amikor eltörött a motor külső részére felszerelt konzol, aminek a szerepe, hogy tartsa a generátort, a szervószivattyút és a vízkezelőt. Óriási telefonálgatásba kezdtünk, és kiderült, hogy ezen alkatrész talán még soha senkinek nem ment tönkre” – kezdte a nap értékelését Sajtós Dénes.

Utólag az is kiderült, hogy ezen alkatrész beszerzése sem olyan egyszerű, hiszen kizárólag motorral együtt vásárolható meg. A csapat főszerelője Kiss Gyuri talált is ilyen rögzítőt, ám a versenyre való lejuttatása és cseréje nem olyan egyszerű.

„Talán könnyebb motort cserélni, mint ezt a rögzítőt” – mondta Szilágyi Tamás, a csapat koordinátora, majd hozzátette. „Déneséknek holnap pályát kellene járnia, és Gyuri pedig nem érne ide időben, így a legnagyobb elkeseredésünkben úgy kellett feladnunk a versenyt, hogy igazából el sem kezdtük.”

161102 sajtos n 2

A törés oka talán sosem derül ki, ám a csapat úgy sejti, hogy a tönkrement szíjfeszítő görgő lehet a hibás.

A szomorú a történetben, hogy a srácok a kategória dobogóért harcoltak volna az év utolsó Rallye2-es versenyén, és ott van az új motor is, ami nem csak a versenyzőknek, de a nézőknek is gyorsan a szívébe lopta volna magát. Ami késik, nem múlik, a srácok nem csüggednek, fejben már a Mikulás Rallye-ra készülnek.

Köszönjük Partnereinknek: Mirelit Mirsa Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Jégszilánk Kft., SZVG-Tools Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Meda-Press Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Prior Cash Kft., Kozák Kft., GULF kenőanyagok, Alox Kft., Virtuális Ipari Park Kft., Twolex Kft., GPsped Kft., Honda Heart Club, Bátori Kert-Plusz Kft., Flaute Gold Kft., Bervent Hõ- és Légtechnikai Kft., Rov Part Kft., Pannon Led Kft., Röplap Bt., Miklós-Inter Bt., Galvox Felületkezelő Kft., Lajkó Tibor fényező, Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Kereken-Pálya Kft., Bel-Hír Bt., Berger Stanc Kft., Wavecom Informatikai Kft., PSL Hungary Kft., Hardox CNC Kft., Gamma-Modul Kft., KBT Dekor Hungary Kft., White PSL Trans Kft., Pirelli, Rov Part kft., Pannon Led Kft., Autósport és Formula Magazin, LOZANDRO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Autóüveg Abrók


Legfrissebb cikkek