Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Garmin Racing Team párosai közül ezúttal Gyarmati Ariel - Kocsis György száll szembe az idővel és az ellenfelekkel a IV. Miskolc Autó- Ózd Rally-n. A tét nem kevesebb, mint az ORC bajnokság abszolút bajnoki címe.

Gyarmati Ariel: - Már nagyon várjuk az ózdi futamot. A lehetőségeinkhez képest a legjobbat kell kihoznunk magunkból. Minden körülményre megpróbálunk felkészülni, így az időjárásra is. Bízunk benne, hogy az időjósoknak igaza lesz és szép idő várható a hétvégére.

- A királdi gyorsasági szakaszt ismerjük minden irányból, nagyon szeretjük is, így az nagyobb fejtörést nem fog okozni. Inkább bátorságpróba lesz az a szakasz. A többi pályát nem ismerem, új a számunkra, ezért a feldolgozásnál jobban oda kell majd figyelnünk.

- Az autón nem tudtuk már azt a fejlesztést megcsinálni, amit szerettünk volna, de az általános felkészítés megtörtént. Bízunk benne, hogy a technika ezúttal kegyes lesz hozzánk és probléma nélkül tudjuk teljesíteni a futamot.

- Mivel ez az utolsó versenyünk itt dől el a bajnoki cím sorsa. Aki nyeri a verseny, azt lesz a bajnok. Hevesi Pistiék nagyon jó ellenfelek, és ők is mindent megtesznek, hogy az élen végezzenek, de mi is.  Nem könnyű a feladatunk, de lelkesek vagyunk.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.


Legfrissebb cikkek