Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Egy negyven kilométeres teszttel készült a IV. Miskolc Autó - Ózd Rallyra a Sajtós - Paizs páros. A gyakorlás célja az autó beállítása lett volna, ám az agresszív sperdifinek köszönhetően Dénes alig bírta úton tartani az autót.

A Salgó Kupa kényszerű kihagyása után új motor építésébe fogott a csapat, mert a versenyt megelőző teszten eltörött a vezérműlánc feszítője, így az év végi motor karbantartás kicsit előrébb lett hozva.

„A kényszerpihenőnket motorépítéssel töltöttük, de megérte, mert nagyon jól sikerült. A múlthéten kint jártunk Csehországban az LSC Motorsportnál, és Ladislav Brázdil felprogramozta az autót. Már ott nagyon elégedettek voltunk és a teszt után megerősödött bennünk, hogy a motor nagyon komoly lett” – kezdte az elmúlt időszak értékelését Szilágyi Tamás, a csapat koordinátora.

A teszt célja az Ózd Rally előtti finomhangolás lett volna, ám az autó vezethetetlen száraz aszfalton. Dénes a teszt előtt kétszer is szétszedte a sperdifit így derült ki, hogy egy durva murva sper van a kocsiban. Mivel az idő is rövid és a költségvetésbe sem fér most bele egy új vásárlása, ezért az ózdi versenyt ezzel teljesítik majd.

161026 sajtos n 2

„Amit mi egész évben futómű hibának gondoltunk, az a difi hibája volt. Nagyon agresszív a kocsi, rángat össze – vissza és úgy megy, mintha difi zárral mennénk. Jó eredményekkel nem nagyon számolhatunk, mert ezzel nem lehet gyorsan menni a kanyarokba, de próbálunk tisztességesen helytállni” – tette hozzá Sajtós Dénes a pilóta.

Az ózdi verseny Rallye2-es programja vasárnap hét gyorsaságin zajlik majd, ahol eldől a bajnokság is. A srácok mínusz versenyei már meg vannak, és jelenleg a kategória dobogójának legalsó foka a tét, ahonnan Dénes egy ponttal van lemaradva.

Köszönjük Partnereinknek: Mirelit Mirsa Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Jégszilánk Kft., SZVG-Tools Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Meda-Press Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Prior Cash Kft., Kozák Kft., GULF kenőanyagok, Alox Kft., Virtuális Ipari Park Kft., Twolex Kft., GPsped Kft., Honda Heart Club, Bátori Kert-Plusz Kft., Flaute Gold Kft., Bervent Hõ- és Légtechnikai Kft., Rov Part Kft., Pannon Led Kft., Röplap Bt., Miklós-Inter Bt., Galvox Felületkezelő Kft., Lajkó Tibor fényező, Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Kereken-Pálya Kft., Bel-Hír Bt., Berger Stanc Kft., Wavecom Informatikai Kft., PSL Hungary Kft., Hardox CNC Kft., Gamma-Modul Kft., KBT Dekor Hungary Kft., White PSL Trans Kft., Pirelli, Rov Part kft., Pannon Led Kft., Autósport és Formula Magazin, LOZANDRO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Autóüveg Abrók


Legfrissebb cikkek