Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Lázasan készül az idei Rallye2-es bajnokság mindent eldöntő versenyére a Korda Racing párosa, a bajnoki címért harcban álló Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva két héttel a szezonzáró Ózd Rally előtt a környéken rendezett MARB futamon, a Gobaldaru Borsodbóta – Sáta Rally Sprinten végezte el az utolsó simításokat.

Tökéletes felkészülési lehetőséget kínált a Korda Racing párosa számára a Magyar Amatőr Rally Bajnokság északi régiójának múlt hétvégi állomása, a Gobaldaru Borsodbóta – Sátra Rallysprint ugyanis a Magyar Bajnoksági szezonzáró állomása, az Ózd Rally környékén került megrendezésre. Vizelliék számára itt nem kisebb a tét, mint a Rallye2-es Bajnokság abszolút bajnoki címe, és bár sorsuk már nem csak saját kezükbe van, ennek ellenére mindent megtesznek a siker érdekében.

Vizelli Károly: „Az volt a célunk a hétvégi versennyel, hogy jobban ráhangolódjunk a borsodi pályákra és egyúttal szokjuk az ózdi levegőt is, mivel a következő hétvégén Ózd központú verseny lesz a szezon utolsó futama. Különösebb állításokra nem volt szükség, mert az autó tökéletes volt most is. Szerencsénkre esős időben autózhattunk, aminek azért is örültünk, mert a 2016-os szezonból eddig még hiányzott az esős verseny, de ennek köszönhetően nem érhet minket meglepetés jövő héten, leteszteltük az intermediate gumikat is. Kicsit szokatlan volt a hosszas szerviz és várakozás, de célunkat teljesítettük és nagyon várjuk a következő, sorsdöntő hétvégét.”

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, G-Híd Szolgáltató Zrt, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Penta Általános Építőipari Kft, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, , StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, VIWA Vitaminvíz, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Total Quality Control Kft., Transvinning Kft, Equicom Kft, Prevenció Patika, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metál Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Sandlander Kft, Procomtec Kft, Prémium Szerszámker Kft., Milwaukee, Dezső Bt, Bialabok Alexandra, MD MedGuru Kft., Stein Villamos Kft, Szilágyi Kft


Legfrissebb cikkek