Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Maximálisan sikerült kiélveznie az 50. Mecsek Rallyt a Korda Racing Junior versenyzőinek, Balics Ákos és Borsfai Dávid boldogan szálltak ki alkalmi versenyautójukból a rali céljában.

A nosztalgiázás jegyében telt a hétvége a Korda Racing fiatal párosa számára. Az idei évben a Historic Bajnokságban, egy Volkswagen Sciroccoval szereplő Balics Ákos és Borsfai Dávid az 50. Mecsek Rallyn visszatért korábbi versenyautójához, a Suzuki Ignis-hez, mely ezúttal sem okozott csalódást, a páros boldogan rótta a kilométereket a Mecsekben.

Balics Ákos/Borsfai Dávid: Egy szenzációs hétvégén vagyunk túl, ahol abszolút nyugodtan, tét nélkül, a magunk kedvére autózhattunk. A pénteki esti szakaszok még így is nagy kihívás jelentettek, amiken sokat tanulhattunk a sötétben való autózásról. A Suzuki egy nagyobb felújításon esett át a verseny előtt, ezért olyan érzésünk volt, mintha egy másik autóba ültünk volna bele. Egész hétvégén fülig ért a szánk, felszabadultan róttuk a kilométereket. A mecseki pályák mindig nagyon embert és technikát próbálóak, emellett pedig rendkívül élvezetesek. Egy jó hangulatú futamon vagyunk túl, de már most a következő versenyek körül forognak a gondolataink. Köszönjük a támogatást Korda Eriknek és a Korda Racingnek!

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, G-Híd Zrt, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Penta Általános Építőipari Kft, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, , StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, Stefani Kft, VIWA Vitaminvíz, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Total Quality Control Kft., Transvinning Kft, Equicom Kft, Prevenció Patika, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metál Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Sandlander Kft, Procomtec Kft, Prémium Szerszámker Kft., Milwaukee, Dezső Bt, Bialabok Alexandra


Legfrissebb cikkek