Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Garmin Racing Team versenyzői Domonkos László - Horváth István, valamint Gyarmati Ariel - Kocsis György a mecseki pályákon az idei utolsó nagy megmérettetésre készülnek. 

Domonkos László: - Az autó kapott egy nagyobb felkészítést, amely közben vesztett a súlyából, valamint kapott egy új turbót is. Ennek fényében nagyon szeretnénk, ha egy kicsit tudnánk gyorsulni.

- A mai napon részt vettünk a verseny előtti teszten, amelynek célja egy kis átmozgatás, illetve a lámpasor beállítása volt. Valamint kipróbáltunk egy számunkra új gumikeveréket, hogy megnézzük, mely ideális jelen pillanatban ezekre a pályákra.

- A szombati gyorsasági szakaszokat kedvelem jobban, a péntekieket talán még világosban sem szeretem, éjszaka pedig végképp nem a favoritok közé tartoznak, de meg kell oldanunk a ránk váró feladatot.

- A célunk, hogy nagyon jól érezzük magunkat és mosolyogva érkezzünk a beírókba. A bajnokság szempontjából már mindegy, hogy hol végzünk, így a kötetlen és felszabadult autózás a cél.

Gyarmati Ariel: - Az autó kapott egy alapos revíziót, valamint megpróbáltunk felkészülni a változékony időjárásra is.

- A gumiválasztás nagyon fontos lesz ezen a versenyen. Az ideálist eltalálni nagyon nehéz. Részt vettünk  a csütörtöki hivatalos teszten, amelyen megpróbáltuk megtalálni a legjobb gumikat, illetve a futómű beállítást.

- A pályákat nagyon kedvelem, de az ilyenkor szokásos időjárási körülmények, illetve a sötétben való versenyzés nagyban megnehezíti a versenyzők feladatát. Nem annyira szeretek sötétben menni, de mint mindent ezt is meg kell oldanunk. Változtattunk a lámpasoron, így a felhordásokat talán jobban meg fogjuk látni.

- Jelenleg vezetjük a bajnokságot, de nagyon nehéz feladatunk lesz. Bízunk benne, hogy sikerül megőriznünk a pozíciónkat. Minden kedves sporttársnak sikeres és balesetmentes versenyzést kívánunk.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.


Legfrissebb cikkek