Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az M csoport első helyén végzett Matics Mihály és Zejda Viki a Salgó Kupán. A rali 2-es bajnokságba számító futamon a Mitsubishi Lancer Evo IX-cel versenyző páros volt a leggyorsabb az első osztályú lincenccel rendelkező versenyzők között. Matics tesztelésre, a pályák feltérképezésére és a Mecsek Rali felkészülésére szánta a versenyt.

„Tökéletesen elégedett vagyok – mondta Matics. – A Kassa Ralit kihagytuk, de mindenképpen szerettem volna még a Mecsek Rali előtt versenytempóban autózni, ezért is álltunk rajthoz a Salgó Kupán.

Mind a két pálya tetszett, Cered bárhol megállná a helyét, Kazár mondjuk nem volt túl bonyolult, viszont az újra aszfaltozás után makulátlan volt a minőségük.

A verseny elején elkövettem egy kisebb hibát: a teszten a lengéscsillapítók beállításával egészen addig a határig mentünk, ahol még éppen nem csúszik meg a gumi. Reggel a nyirkos pályára ezt vissza kellett volna puhítani, amit elfelejtettem, de az első kanyar azonnal eszembe juttatta. Ezt leszámítva minden tökéletesen működött.

Örülök a győzelemnek, bár nem voltunk sokan, de akár első osztályú futam, akár meghívásos verseny, ha az ellenfelekkel össze tudod hasonlítani magad, akkor az mindig ad egy viszonyítási alapot és bármilyen versenyen nagyon jó dolog győzni.

Most már a Mecsek Ralira készülünk, szeretnénk a Salgó lendületét oda is átmenteni és Pécsen is jól szerepelni.”

A Red Ribbon Team együttműködő partnerei: Sepi Trans Kft., Rother.hu Kft., Ferme Kft., Formance Kft., Molnár Zoltán e.v., NBT Capital Kft., Agro-Clean Kft., Unitranscoop Kft., Unitranscoop Logistic Kft., Onlinet Kft, Combit számítástechnikai Zrt., Frituspecial Kft., Reményi Károly e.v., CargoPlaza Kft., Hidvégi László e.v. Autófényező, ACJ.SK, Gasztransz Kft., Garancia-Sped Kft.


Legfrissebb cikkek