Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Meghatározó tagját veszítette el a Textura Sport Club: Léhi Sándor, a csapat versenyautóinak építője, felkészítője végleg letette a szerszámot, óriási űrt hagyva ezzel maga után a családjában, barátai körében, a csapatban és az egész magyar autósportban.

Sanyi bácsi kilenc éve csatlakozott a Textura csapatához, részt vette mind a négy versenyautó, az Escort Mk I-es, Mk II-es és a Brutál Turbó valamint a gruppe 2-es Zsiguli építésében és felkészítésében. Munkájának köszönhetően a csapat mindig kiváló autóval versenyezhetett, műszaki hiba miatt szinte soha sem kellett futamot feladni.

Betegsége alatt is kitartóan dolgozott a versenyautókon, az utolsó pillanatig a műhelyben volt.

„Nagyon nagy veszteség számunkra Sanyi bácsi távozása, nem csak egy kiváló szakembert, de egy nagyon jó barátot is elveszítettünk – mondta Wirtmann Ferenc. – A műhely volt az élete, csak tökéletes munkát adott ki a kezei közül és mindig biztosak lehettünk benne, hogy hibátlan autót kapunk a versenyre.

Hatalmas küzdő volt, az utolsó pillanatig kitartott. A Salgó Kupa után vasárnap éjfélkor még a műhelyben várta a fiúkat, mert kíváncsi volt rá, mi történt a versenyen.

Az egész csapat nevében ezúton szeretném kifejezni őszinte részvétünket minden hozzátartozója és barátja számára.”


Legfrissebb cikkek