Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Szeptember első hétvégéjén Ercsiben az Eötvös napok keretein belül, immáron hetedik alkalommal rendezik meg az Ercsi Autó-Motor Show-t, ahová az idei évben is meghívást kapott a Sajtós Dénes és csapata.

Pont egy évvel ezelőtt érkezett a csapathoz a jelenlegi versenyautó, ami Ercsiben a Hodula Misi által rendezett autó show keretein belül próbált ki Dénes. Akkor minden annyira összhangban volt, hogy Szilágyi Tamás a csapat koordinátora megígérte, hogy az ilyen meghívásnak eleget kell tenni.

„A tavalyi évben Misi nagyon komoly show-t rakott össze, szenzációs volt rengeteg néző előtt autózni. Én akkor kijelentettem, ha az idei évben is meghívást kapunk, élni fogunk a lehetőséggel. Ez így is történik, Misi hívta Dénest, hogy most is vár minket szeretettel, mi pedig igent mondunk a megkeresésre” - kezdte a beszélgetést Szilágyi Tamás.

160901 sajtos n 2

A rendezvény vasárnap 9 órakor kezdődik, földön - vízen és levegőben is különböző programokkal kedveskedik a kilátogatóknak. Az autós műsorra 13 óráig kell várni, amikor is egy látványos harminc perces autós felvonulással kezdetét veszi az Ercsi Autó Show, majd az 5.3 kilométeres városi szakaszon folyamatos autózással 17 óráig tart a buli.

„Szórakozni megyünk és Dénes is tud kicsit kocsizni. Nincsenek terveink, szeretnénk magunkat jól érezni, és a nézőknek és pár üzleti partnerünknek mosolyt csalni az arcára” - zárta a beszélgetést Szilágyi Tamás.

Köszönjük Partnereinknek: Mirelit Mirsa Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Jégszilánk Kft., SZVG-Tools Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Meda-Press Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Prior Cash Kft., Kozák Kft., GULF kenőanyagok, Alox Kft., Virtuális Ipari Park Kft., Twolex Kft., GPsped Kft., Honda Heart Club, Bátori Kert-Plusz Kft., Flaute Gold Kft., Bervent Hõ- és Légtechnikai Kft., Rov Part Kft., Pannon Led Kft., Röplap Bt., Miklós-Inter Bt., Galvox Felületkezelő Kft., Lajkó Tibor fényező, Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Kereken-Pálya Kft., Bel-Hír Bt., Berger Stanc Kft., Wavecom Informatikai Kft., PSL Hungary Kft., Hardox CNC Kft., Gamma-Modul Kft., KBT Dekor Hungary Kft., White PSL Trans Kft., Pirelli, Rov Part kft., Pannon Led Kft., Autósport és Formula Magazin, LOZANDRO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Autóüveg Abrók


Legfrissebb cikkek