Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az abszolút negyedik helyet szerezte meg Matics Mihály és Zejda Viki a Baranya Kupán, ahol egyben a második legjobb mitsubishis páros és a legjobb N-es Mitsubishivel induló egység is voltak. A verseny a Rali 2-es bajnokság mellett Mitropa Kupa-futam is volt és hagyományosan komoly mezőny állt össze első osztályú licenccel rendelkező párosokból is, aki elsősorban tesztellésre használták a versenyt. Matics különböző gumikat szeretett volna kipróbálni, ezért minden körben más abronccsal állt rajthoz, illetve az egyszerűsített itinerét is csiszolta.

„Nagyon jól sikerült a tesztünk, minden körben más gumival mentem, hogy jobban össze tudjuk hasonlítani őket – mondta Matics. – Úgy tűnik, hogy jövőre már a magyar bajnokságban is az Eb-s gumikat tudjuk használni, ezeket akartam kipróbálni. Nagyon hasznos tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak.

Az eredmény most annyira nem volt fontos, hiszen akkor végig a leggyorsabb gumival kellett volna mennünk, de a körülményekhez képest így is mindig próbáltuk a legjobbat kihozni magunkból. Azt gondolom, hogy a mitsubishis mezőnyben jól megálltuk a helyünket.

A Fehérvár Rali óta próbálunk egy egyszerűsített itinert használni, most nem írtuk át teljesen a régieket, de kihúzgáltunk belőle egy csomó fölösleges dolgot, a Mecsek Ralira még jobban szeretném egyszerűsíteni, hogy tényleg csak a legfontosabb információk maradjanak meg.

A hétvégén rajthoz állunk Oroszlányban is egy sprinten, ahol szeretném folytatni a gumik tesztelését és persze jó felkészülési verseny lesz a Mecsek Ralira is.

A Red Ribbon Team együttműködő partnerei: Sepi Trans Kft., Rother.hu Kft., Ferme Kft., Formance Kft., Molnár Zoltán e.v., NBT Capital Kft., Agro-Clean Kft., Unitranscoop Kft., Unitranscoop Logistic Kft., Onlinet Kft, Combit számítástechnikai Zrt., Frituspecial Kft., Reményi Károly e.v., CargoPlaza Kft., Hidvégi László e.v. Autófényező, ACJ.SK, Gasztransz Kft., Garancia-Sped Kft.


Legfrissebb cikkek