Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Alig egy hétre volt szükség, hogy Wirtmann Ferenc és Barna György Ford Escort Mk II-esét kiszállítsák Németországba, ott megjavítsák a Székesfehérvár Ralin meghibásodott benzinbefecskendezőt és hazaszállítsák. Így minden akadály elhárult a Grawe Életbiztosító Zrt. által támogatott páros elől, hogy rajthoz állhasson az Országos Historic Ralibajnokság ötödik futamán, a Baranya Kupán.

„Azt nem mondom, hogy nem aggódtam egy kicsit, de az nem volt kérdés, hogy indulunk a versenyen – mondta Wirtmann. – A Székesfehérvár Ralin a befecskendező hibásodott meg, azt csak Németországban tudták megjavítani. Kicseréltük a gyújtógyertyákat is, illetve kuplungot kellett cserélni, mert a kinyomó csapágy tönkre ment az utolsó előtti gyorsaságin.

Hétfőn vittük ki az autót, vasárnap már itthon is volt, úgyhogy a héten (Barna) Gyurival mi már a felkészülésre koncentrálhattunk. A Baranya Kupa évek óta nagyon jó verseny, az idén sem szívesen hagytuk volna ki. A bajnokságban pár pontra vagyunk az első helyzettől, ezt megpróbáljuk behozni, de mindenképpen egy jót szeretnénk autózni.”

WIRTMANN FERENC KORÁBBI HISTORIC EREDMÉNYEI:
2008. C korcsoport magyar bajnok
2009. C korcsoport magyar bajnok
2010. C korcsoport magyar bajnok
2011. C korcsoport magyar bajnok
2012. C korcsoport magyar bajnok, Historic CEZ-bajnok
2013. Historic CEZ-bajnok
2014. D korcsoport magyar bajnok, Historic Eb. C korcsoport 4.
2015. C korcsoport magyar bajnok, Historic CEZ-bajnok, Historic Eb. D korcsoport 2.

A Textura Sport Club partnerei: Grawe Életbiztosító Zrt., Textura Kft., Beanett Bt. Munkaruházat, Iharos és Goller Kft., Ford Hovány


Legfrissebb cikkek