Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Új abroncsokat szeretne kipróbálni Matics Mihály és Zejda Viki a Baranya Kupán, amely nem számít be az Országos Ralibajnokságba, ezért csak tesztcéllal állnak rajthoz a Mitsubishi Lancer Evo IX-essel. Matics emellett a régi-új itinerét is szeretné csiszolni és a verseny jó felkészülési lehetőség az októberi Mecsek Ralira is.

„Évek óta mindig ott vagyunk a Baranya Kupán, hiszen nagyon jó lehetőség a gyorsasági kilométerek gyarapítására és tesztelésre – mondja Matics. – Az idén több gumit szeretnék kipróbálni, egyrészt a Hankook Eb-s gumijait, másrészt pedig egy másik márka Eb-s gumiját, hogy a jövő évi választás előtt tapasztalatom legyen mind a kettővel. Minden pálya háromszor van, így könnyen össze lehet hasonlítani a különböző gumikat.

Fehérváron tértünk vissza az egyszerűsített, régi itinerünkhöz, most a pécsieket is vissza kell butítani. A pályák egy része várhatóan megegyezik majd a Mecsek Raliéval, ezért felkészülésnek is jó lesz a verseny. Nem az eredményre megyünk, de azért nem akarunk sétakocsikázni sem. Jó hangulatú versenyre számítok.”

A Red Ribbon Team együttműködő partnerei: Sepi Trans Kft., Rother.hu Kft., Ferme Kft., Formance Kft., Molnár Zoltán e.v., NBT Capital Kft., Agro-Clean Kft., Unitranscoop Kft., Unitranscoop Logistic Kft., Onlinet Kft, Combit számítástechnikai Zrt., Frituspecial Kft., Reményi Károly e.v., CargoPlaza Kft., Hidvégi László e.v. Autófényező, ACJ.SK, Gasztransz Kft., Garancia-Sped Kft.


Legfrissebb cikkek