Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Készen állnak a Korda Racing tereprali versenyzői az évad legkeményebb erőpróbájára, Korda Erik és Csató Attila a hétvégén többek között Mikko Hirvonennel is harcba száll a Hungarian Baja dobogós helyeiért.

Bár van néhány hiányzó név a Világkupa mezőnyéből a sorozat magyar állomásának nevezési listáján, mint például a Rióban olimpiai éremért küzdő Nasser Al Attiyah, azonban kőkemény ellenfelekből idén sem lesz hiány a Veszprém környéki tereprali pályán. A legnagyobb neveket a többszörös Dakar győztes MINI csapatában találjuk, a Rally Világbajnokság korábbi sztárja, Mikko Hirvonen mellett egy Európában eddig kevésbé ismert figura, a Red Bull atlétája, Bryce Menzies és a holland Erik Van Loon is a győzelem igényével érkezett Magyarországra.

A Korda Racing versenyzőjét, Korda Eriket azonban csak motiválja, ha világsztárok ellen szállhat harcba és az elmúlt években rendre borsot is tudott törni az orruk alá. „Nagyon várjuk már a rajtot, rég voltunk ennyire kiéhezve a versenyzésre, mint most.” – mondta Korda Erik a verseny rajtja előtt. „Sajnos az előjelek nem a legbiztatóbbak, az idei évben eddig valahogy nem találtam a ritmust, emellett a felkészülésünk sem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. A Veszprém Rallyn korán kiálltunk műszaki hiba miatt, a szerdai tesztünket pedig az időjárás rövidítette le. Viszont mikor törjön meg a rossz sorozatunk, ha nem most! Tavaly jól taktikáztunk, és remek hajrával megnyertük a magyar értékelést, a világkupában pedig épphogy lecsúsztunk a dobogóról. Egy ilyen eredménnyel most is elégedett lennék, de azért szeretnék a nagyok közt is felállni a dobogóra.”


A Korda Racing a HRX Ford mellett három motorossal is képviselteti magát a világkupa futamon. A két állandó csapattag, Linninger Patrik és Tóth Attila mellett egy új versenyző érkezett a csapathoz, aki a Korda Racing színeiben debütál a tereprali szakágban. Mária István György csapattársaihoz hasonlóan egy 450-es KTM nyergében ejti meg a bemutatkozást.

Ráadásul ezen a hétvégén a teljes csapat versenybe száll, hiszen a ralis párosok, Ifjabb Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva, valamint Balics Ákos és Borsfai Dávid ez idő alatt az Országos Bajnokság komlói állomásán, a Baranya Kupán teljesítenek szolgálatot.

Hungarian Baja autós nevezési lista: http://bit.ly/2aQpRWu , időterv: http://bit.ly/2bmbPQC

Hungarian Baja motoros nevezési lista: http://bit.ly/2aLpAmh , időterv: http://bit.ly/2aLqjUz

Hungarian Baja műsorfüzet: http://bit.ly/2b2G8J2

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, , StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, VIWA Vitaminvíz, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Transvinning Kft, Equicom Kft, Prevenció Patika, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metál Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Sandlander Kft, Prémium Szerszámker Kft., Milwaukee, Dezső Bt, Bialabok Alexandra


Legfrissebb cikkek