Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Közel másfél hónapos nyári szünetet követően két párossal tér vissza a versenypályákra a Korda Racing, a Székesfehérvár Rallyn ifjabb Vizelli Károly és Vizelliné Jobbágy Éva a Lada VFTS-sel, Balics Ákos és Borsfai Dávid pedig a Volkswagen Sciroccoval száll versenybe.

Bizakodva tekinthet a Korda Racing az Országos Rallye2-es bajnokság második fele elé a Korda Racing, hiszen versenyzőpárosuk három második hely után megnyerte a másfeles szorzójú Veszprém Rallyt, minek köszönhetően az abszolút értékelés első helyéről vághatnak neki a sorozat hajrájának.

ifj. Vizelli Károly / Vizelliné Jobbágy Éva: „Attól, hogy vezetjük a bajnokságot, még ugyanúgy készülünk a Székesfehérvár Rally-ra, mint az év többi versenyére. A pontversenyben a veszprémi másfélszeres szorzónak köszönhetően átvettük a vezetést az abszolútban és a P12 géposztályban is, de ez nem azt jelenti, hogy megnyugodhatunk, az évad felénél járunk, sok van még hátra a bajnokságból. A félidőnél vagyunk, fordulhat bárhogy az állás. De mindent megteszünk majd azért, hogy jól szerepeljünk, nagyon jól alakult számunkra eddig az idei év.”

A csapat a Historic bajnokságban is érdekelt lesz a Székesfehérvár Rallyn, Balics Ákos és Borsfai Dávid egy hosszabb nyári pihenőt követően töri meg a három hónapos versenycsendet.

Balics Ákos / Borsfai Dávid: „Bár a nyári szünet is hosszú volt, mi már alaposan kiéheztünk egy kis versenyzésre, mivel a Miskolc Rally volt az utolsó versenyünk eddig. A miskolci futam után az autót szétszedték a srácok, a motor egy teljes felújításon esett át, ezért nagyon reméljük, a technikai gondok elkerülnek minket. A pályákról szinte csak a szokásos verseny előtti jóslatot tudjuk mondani. Trükkösek és embert próbálóak lesznek, főleg ha olyan hőség lesz, mint az elmúlt néhány hétben. Az autót és magunkat már átmozgattuk egy kisebb teszt alkalmával, ami segít majd a ritmus felvételében. Céljainkon sem változtatott a hosszabb kihagyás, most is szeretnénk dobogón végezni a kategóriánkban és abszolútban is. Illetve szeretnénk köszönetet mondani Korda Eriknek és a Korda Racingnek és a fiúknak, akik dolgoztak az autóval.

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, , StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, VIWA Vitaminvíz, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Transvinning Kft, Equicom Kft, Prevenció Patika, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metál Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Sandlander Kft, Prémium Szerszámker Kft., Milwaukee, Bialabok Alexandra


Legfrissebb cikkek