A Garmin Racing Team versenyzői Domonkos László - Ungvárszki Milán, valamint Gyarmati Ariel - Kocsis György már nagyon várja a székesfehérvári futamot. Nagy csatákra lehet számítani ismét az ORC mezőnyében.

Domonkos László: - Sokáig készültünk a versenyre. Legalább egy hétig mosták a fiúk az autót a veszprémi futamon felszedett sár után. Teljesen darabokra volt szedve az EVO. Átépítettük, kapott egy-két új alkatrészt, valamint felújítottuk a lengéscsillapítókat is.

- Ez a verseny kicsit más lesz, mint a többi, ugyanis a navigátoraim közül Pityesz kötelező elfoglaltsága miatt, Laura pedig esküvő miatt nem tudott mellém ülni a hétvégi versenyen. Ungvárszki Milán, mint a csapatunk oszlopos tagja, és mint rutinos navigátor helyettesíti a többieket. A jó együttműködés pedig vele is garantált.

- A fehérvári verseny pályáit igazán kedvelem. Vannak közöttük igazi klasszikusok, mint például az Oroszlány-Pusztavám gyorsasági szakasz. Ezt nagyon szeretjük és emlékezetből is letalálunk rajta. A csákberényi erdőgazdasági úttól kicsit tartottunk a tavalyi évben, mert nagy koncentrációt igényel, de ennek ellenére kellemes, élmény autózni rajta. A harmadik, nagyvelegi gyorsasági kicsit jellegtelen, de van egy-két veszélyes része, amelyre most nagyobb energiát fektetünk a feldolgozás során.

- Ezen a hétvégén a célunk, hogy szoros meccs alakuljon ki a kategória társakkal. Reméljük nagy csata várható. Ráadásként az ORB mezőnyén belül, de az ORC bajnokságban indulva előkelő rajtszámot kaptunk, így össze tudjuk hasonlítani magunkat az egész mezőnnyel.

Gyarmati Ariel: - A fehérvári futamot nagyon kedveljük. Örülünk neki, hogy ismét egy színvonalas prológgal indítjuk a hétvégét, amely kedvező a versenyzőknek, családtagoknak, szponzoroknak, szurkolóknak egyaránt.

- Az autó megkapta az általános felkészítést, valamint a murváról aszfaltra építést. A hajtáslánc átesett egy revízión, illetve a futóművet is alaposan átnéztük.

- Szeretjük ezeket a gyorsasági szakaszokat. Tavaly és tavaly előtt is itt mentünk, így már megvan a hely ismerete. A kőhányási rész tetszik a legjobban közülük, mert szűk, tempós, ezért mindig kihívást jelent számunkra. Bízunk benne, hogy a lehullott eső mennyiségtől nem lesznek rajtuk áldatlan állapotok. Szerencsére már nem számíthatunk nagyobb égi áldásra, így tiszta, szép időben várjuk a versenyt.

- Ismét nagy küzdelemre számítunk a bajnokságban. Reméljük, hogy mindenkinek izgalmas, technikai problémáktól mentes versenye lesz.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.