Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Idei második murvás versenyére készül Matics Mihály és Zejda Viki a Veszprém Ralin. Három héttel ezelőtt az Iseum Ralin alig pár másodperccel maradtak le a 3-as géposztály dobogójáról, amit ezúttal a Mitsubishi Lancer Evo IX-cel nem szeretnének kihagyni. Matics szerint ennek a szerencse mellett az a titka, hogy jól kell gumit választani, aminek az érdekében alaposan felkészült, még egy gumi keménységmérőt is beszerzett.

„Az Iseum Ralin nagyon kemény gumikat használtam, gyakorlatilag csak a szőr kopott le róluk és mint kiderült a Hankook gumik más futómű beállítást is igényelnek, mint amit korábban használtunk” – mondta Matics.

„Az utolsó gyorsaságikra sikerült olyan jól beállítani az autót, hogy még a power stage-re is rá akartam menni. Az utolsó kanyarban azonban hibáztam, ott bent maradt egy kicsi, így csak harmadikok lettünk, a versenyen pedig negyedikek.”

„Most Veszprémben is a gumik döntenek. Nagy választási lehetőség nincs, mehetünk puhával vagy közepessel. Viszont nem tudom, hogy a Hankook puha gumija mennyire puha ahhoz képest, amivel korábban versenyeztem úgyhogy, vettem egy gumi keménységmérőt is. Este kitalálom, hogy melyikkel menjünk.”

A Red Ribbon Team együttműködő partnerei: Sepi Trans Kft., Rother.hu Kft., Ferme Kft., Formance Kft., Molnár Zoltán e.v., NBT Capital Kft., Agro-Clean Kft., Unitranscoop Kft., Unitranscoop Logistic Kft., Onlinet Kft, Combit számítástechnikai Zrt., Frituspecial Kft., Reményi Károly e.v., CargoPlaza Kft., Hidvégi László e.v. Autófényező, ACJ.SK, Gasztransz Kft., Garancia-Sped Kft


Legfrissebb cikkek