Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Garmin Racing Team versenyzői ezúttal a veszprémi versenyen állítják csatasorba a technikákat. A másfélszeres szorzójú futamon ismét nagy csaták lesznek várhatók, így nem kis feladat hárul a Domonkos László – Horváth István, Gyarmati Ariel- Kocsis György duókra.

Domonkos László: - Nagyon fontosnak ígérkezik számunkra a veszprémi futam. Ha még labdába akarunk rúgni az idei bajnokságban, akkor itt mindenképpen jól kell teljesítenünk. A másfélszeres szorzó miatt itt extra sok pontot lehet szerezni és elbukni egyaránt, így még jobban fogunk összpontosítani a feladatunkra.

- Átszereltük az autót murvára, illetve újabb fejlesztésű lengéscsillapítókat próbálunk ki ezen a futamon, és kíváncsian várjuk, hogy mennyit tudunk ezzel gyorsulni. Nagyon szeretek murván versenyezni, hiszen itt van igazán elemében a Mitsubishi. A mi pályáink megegyeznek a tavalyiakkal, amikor is sikerült megnyernünk ezt a futamot. Persze most sokkal nehezebb dolgunk lesz, hiszen akkor Arielék és Hevesi Pistiék is idő előtt búcsúztak.

- Egy kellemes húsz-huszonöt fokkal kiegyeznék csapadék nélkül a hétvégére, bár eddig úgy tűnik, hogy kisebb-nagyobb égi áldás várható a verseny napján.

- Szeretnénk versenyképes időket autózni, persze igazán elégedett a tavalyi eredménnyel lennénk.

Gyarmati Ariel: - Nagy izgalommal vágunk neki a soron következő veszprémi futamnak. A szokásos felkészítést megkapta az autó, illetve a hajtáslánc kapott nagyobb revíziót. A hátsó difi-tartó meg volt repedve, ezt kijavítottuk. Elvileg más nem szenvedett nagyobb kárt, reméljük tényleg nem lesz technikai gondunk ezen a területen.

- A tavaly elég csonkára sikerült a veszprémi versenyünk, csak az első gyorsaságit sikerült akkor abszolválnunk. Aminősége nagyon tetszik, már nem az az autógyilkos pályák, mint amilyenek régen voltak.

- Ezúttal is a szokásos felállásban vágunk neki a futamnak Kocsis Gyurival, aki már szintén nagyon várja a veszprémi gyorsasági szakaszokat.

- Sajnos az időjárás előrejelzés azt mutatja, hogy várható némi eső a hétvégére. Ez egyrészt jó is tud lenni, ha csak kis mennyiségben esik a murvás, poros részekre, másrészt azonban a földes részek nagyon gyorsan fel tudnak sarasodni, így ezeknek érdemes lehet nagyobb figyelmet szentelni.

- Mindenképpen a dobogós helyezés és a pontgyűjtés a cél. Ismét nagy csata várható. Megteszünk mindent, ami tőlünk telik. Bízunk benne, hogy nem lesz technikai problémánk.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.


Legfrissebb cikkek