Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A győztes útra való visszatérést tartja elsődleges céljának a Korda Racing a Tereprali Országos Bajnokság idei harmadik állomásán, melyen Korda Erik és Csató Attila közös versenyzésük évfordulóját ünneplik.

Ahogy az idei évben már megszokhattuk a magyar versenyzőknek nemcsak egymással, de az FIA Közép-Európa Zóna Kupa roppant erős mezőnyével is meg kell küzdenie a szezon harmadik magyar tereprali versenyén. A cseh és a lengyel párosok a bugaci szezonnyitón és a bábolnai második állomáson is kisajátították a dobogót, így Korda Erik és Csató Attila azt a célt tűzte ki maga elé az előttünk álló hétvégére, hogy megtörje a külföldi párosok uralmát és dobogóra álljon a verseny végén.

„Az idei előjelek nem mellettünk szólnak és az sem, hogy a gyulai pályák valahogy sosem feküdtek nekem, viszont az eddigi viharsarki eredményeink ehhez képest egész jók voltak.” – mesélt várakozásairól Korda Erik, aki számára az is bizakodásra adhat okot, hogy valahányszor célba ért Gyulán az abszolút második helyen tette. „Az ezüsttel most látatlanban kiegyeznék, kiesni viszont semmiképp nem szeretnék. Bábolna nem úgy sikerült számunkra, ahogy elterveztük, de most már még inkább él bennem a bizonyítási vágy, hogy elkapjuk a srácokat. A gyulai pályákon valahogy sosem találtam meg a megfelelő ritmust, a szervezők azonban idén változtattak az útvonalon, így kíváncsian várom a hétvégét. A csapat átnézte a HRX-et, találtunk is pár apró hibát és talán sikerült visszacsempészni némi erőt is autóba. A hangulatra azt hiszem idén sem lesz panasz, Gyula mindig nagy szeretettel vár minket, mi pedig évről – évre nagy örömmel térünk vissza. Billyvel tavaly itt ültünk először együtt versenyautóba, szeretnénk egy szép eredménnyel megünnepelni első közös évünket.”

A Gyulai Várfürdő Kupa a szokásoknak megfelelően péntek délután a prológgal veszi kezdetét, mely azonban új helyszínen, Gyula határában kerül megrendezésre, majd szombaton és vasárnap egyaránt 4-4 szelektív szakasz vár a versenyzőkre.

A Gyulai Várfürdő Kupa Programja:

2016. június 3. – péntek
16:30 - SSS – Gyula 8,9 km

2016. június 4. – szombat
9:00 – SS2 – Doboz 54,2 km
10:10 – SS3 – Kötegyán 38,9 km
13:10 – SS4 - Doboz 54,2 km
14:20 – SS5 – Kötegyán 38,9 km

2016. június 5. – vasárnap
9:10 – SS6 – Kötegyán 38,9 km
10:15 – SS7 – Sarkadkeresztúr 39,4 km
13:10 – SS8 – Kötegyán 38,9 km
14:15 – SS9 – Sarkadkeresztúr 39,4 km

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Novomatic, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, Frimedia Kft, Szerszámbróker Kft, SurgiCare Kft, , StapleCare Kft, BHS Medical Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop Kft, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, BWS Könyvelés tanácsadás Bt., Sinus-Networks Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft, VIWA Vitaminvíz, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, Revo-Tec Bt, Atervinning Kft, Transvinning Kft, Equicom Kft, Prevenció Patika, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Ökobusz Kft, Landrich Kft, CNC Factory Kft, Muzsai Metál Kft, ReKa Gym, BK Aeon Kft, Industrial Electro Service Kft, Sandlander Kft, Bialabok Alexandra


Legfrissebb cikkek