Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Sikeresen teljesítette a Ritmus Ase párosa az Iseum Szombathely Rallye-t. Két teszt után igazából a versenyen próbálhatták ki, mit tudnak a kategória társakhoz képest. Nem is okoztak csalódást, 2. helyen végeztek és még egy kategória 1. időt is sikerült produkálniuk az egyik gyorson, ami így bizakodásra ad okot a 3 héten belül megrendezésre kerülő Veszprém Rallye előtt.

Lantos Zsolt: A várakozásnak megfelelően egy nagyon jó hangulatú és eredményes versenyen vettünk részt. Az elért kategória 2. hely és a 2 WD kupa 3. helye bizakodásra ad okot a következő futamokra is. Az első napi gyorsasági szakaszokon próbálhattuk ki igazán az autó adta lehetőségeket. Folyamatosan szakaszról szakaszra gyorsultunk és stabilan tartottuk az R 2-es kategória 2. helyünket. A rengeteg derékszögű kanyar ugyan nem a versenyzők kedvence, de folyamatosan próbálgattuk a féktávok és a helyes kigyorsítások megfelelő összhangját, ugyanakkor próbáltunk hibamentesen és néhol látványosan is autózni.

A második napi szakaszok, köztük a Söptei, nem tagadom, ez az egyik kedvencünk, meghozta az első részsikerünket is, sikerült gyorsaságit nyernünk az új autóval. A nap további részében igyekeztünk az előnyünket megtartva de mégis körről körre javítva az addigi eredményeinken , hiba nélkül teljesíteni a vasárnapi szakaszokat. Az autó a teljes verseny alatt kiválóan, az elképzeléseinket felülmúlva teljesített, és alig várjuk a következő bajnoki futamot.

Bagdány István: A verseny beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Nagyon jó hangulatban egy jól megrendezett versenyen vettünk részt és külön öröm az elért eredmény. Nagyon vártuk a szombati rajtot, hogy megtudhassuk egyrészt milyen az autó és nem utolsósorban mennyire tudjuk felvenni a tempót a versenyző társainkkal.

Az elejétől kezdve élveztük minden kilométerét a versenynek és egyre közelebb kerültünk az autóhoz is. Kivétel nélkül minden szakasz tetszett és próbáltuk a maximumot kihozni magunkból és hibamentesen teljesíteni a szakaszokat. Úgy gondolom lesz még lehetőségünk javítani néhány dolgon, pl. beállításokon, és egy újabb teszt után bizakodva várjuk a Veszprém rallyt.

Támogatóink: Hetech Trend, Vasút Komplett, Sütödetech, ,DroidX,Di-fer Csoport, Atra, Carwax, Airvent, GDP Guru


Legfrissebb cikkek