Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Garmin Racing Team versenyzői közül ezúttal Gyarmati Ariel - Kocsis György duó képviseli a csapatot a hétvégén megrendezésre kerülő szombathelyi ORC futamon. A páros már nagyon várja a szezon első murvás futamát. Ismét óriási küzdelem várható az abszolút első helyért, így a felkészülés és a rövid féktáv most is nagyon fontos lesz.

Gyarmati Ariel: - Nagyon vártuk már ezt a versenyt, hiszen a tavalyi év során bebizonyosodott, hogy nagyon szeretünk murván versenyezni ezzel az autóval.

- Az autó megkapta a szokásos felkészítést, átépítést. Szerencsére a tavalyi murva futómű beállítások nagyon jól sikerültek, tehát nem kell úgy küzdeni vele, mint az első kettő aszfaltos futamon. A csütörtöki napon beiktatunk azért egy kisebb tesztet, hogy megszokjuk a változó terepet. Illetve, hogy mi is egy kicsit megmozgassuk magunkat a verseny előtt.

- A szombathelyi pályák jellegzetessége a hosszú egyenesek és a végén a derékszögű kanyarok, tehát nem a tipikus rally pályák ezek, de kárpótol minket a gyorsasági szakaszok jó minősége. Nagyon fontos lesz a pontos felkészülés, de talán a legfontosabb a nagyon rövid féktáv és a nagyon gyors kigyorsítás.

- Szeretnénk most is technikai problémáktól mentesen célba érni. Természetesen mindent megteszünk a legjobb helyezésért és az első helyet fogjuk támadni, de akadnak még vetélytársak, akik ugyanezt a célt tűzték ki maguk elé. Remélem mindenkinek kedvező, tiszta versenye lesz.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.


Legfrissebb cikkek