Újabb versenyző páros mutatkozik be a hét végén a Ritmus Autósport Egyesület színeiben Szombathelyen, szintén egy Peugeot 208R2-vel. Zsolti nagyon szereti a murvás pályákat, jól is szokott menne rajtuk, bár az eddigi autó ezt nem nagyon tolerálták. Ezért most nagyon bízik benne, ez az autó végig fogja bírni a tempóját és abban is, hogy hamar sikerül majd hozzászoknia. Egy teszten már túl van, de a hivatalos csütörtöki teszten is egész nap tekeri majd a kormányt.

Lantos Zsolt: Ebben az évben visszatértünk régi új egyesületünkhöz a Ritmus Autósport Egyesülethez. Számunkra a bajnokság csak most kezdődik a hétvégén megrendezendő Iseum Szombathely Rallye-val, ahol a már jól ismert szakaszokon vehetjük fel ismét a kesztyűt a versenyző társainkkal. A Szombathely környéki gyorsasági szakaszok mindig valtozatos versenyt eredményeztek az elmúlt években és nagyon várjuk az idei csatarozasokat is. Kategóriát és autót is váltottunk a támogatóink segítségével egy Peugeot 208 R2-es méregzsakkal indulunk a versenyen. A csütörtöki teszten újból lesz lehetőségünk megbarátkozni mind az autó mind a gumiabroncs adta lehetőségekkel és feszegetni egy kicsit a mi és az autó hatarait. Egy nagyon jó hangulatú pörgős versenyre szamítok ahol az időjárás fontos szerepet fog játszani és természetesen megteszünk mindent .hogy minél jobb eredményt érjünk el.

Bagdány István: Őrülök ,hogy indulunk a versenyen hiszen a legjobb minőségű murvas gyorsaságikon rendezik meg a versenyt és a rendező is mindent megtesz azért,hogy jól érezzék magukat a versenyzők. Navigálás szempontjából ugyan nem a legbonyolultabb feladat de nem szabad alábecsülni a pályákat hiszen minden évben tartogatott meglepetéseket. Ugyanúgy készülünk fel mint máskor egy nagyon pontos itiner írása az alap és döntő jelentőségű lesz a helyes fékutak megvalasztása ezeken a tempós gyorsasagi szakaszokon. Nagyon várom, hogy mit fogunk tudni produkálni egy ízig-vérig versenyautóval, remélem, hamar fel tudjuk venni a tempóját és küzdeni tudunk a dobogóért.

Támogatóink: Hetech Trend, Vasút Komplett, Sütödetech, ,DroidX,Di-fer Csoport, Atra, Carwax, Airvent, GDP Guru