Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Ezen a hétvégén a 2. Braustadt-Burg Zwettl Rallye-val folytatódik az Austrian Rally Challenge, ahová a K-Tech Motorsport ezúttal két autóval érkezik, és Lajosházi Csabi mellett ezúttal Kocsomba Karcsi tör majd még az osztrák babérokra.

A csapat múlt héten Cereden készült a versenyre, ahol Velenczei Ádám nagyon sokat segített a futómű beállításában. Csabi szerint nagyon jól sikerült beállítani a kocsit és bízik benne, hogy ezzel a beállítással még előrébb tudnak majd végezni Ausztriában.

„Egy hete teszteltük az autót Cereden, ahol Velenczei Ádám állította be a futóművünket” - kezdte a beszélgetést Lajosházi Csaba, majd hozzátette: „Ádám nagyon profi munkát végzett, nagyon segítőkész volt, és ezzel minket is felvidított, hogy vannak még ilyen emberek. Eddig is voltak ceredi beállításaink, de ég és föld a különbség az akkor és most között.”

A versenyről a srácoknak nincs sok jó emléke, hiszen a Subaruval tavaly két teljes gyorsasági futotta, majd felrobbant a motor. De ha végig is mentek volna, sokat nem jelentene, hiszen az osztrákok folyamatosan évről - évre változtatják a versenyek útvonalát.

Ahogy a pályák is mások lehetnek, úgy a csapat terve is változott. Az egri átalakításoknak köszönhetően újra a 7.2-es kategóriában fognak versenyezni. „Egerre át kellett alakítanunk az autót, és ez így is maradt a verseny után. Ezekkel a változtatásokkal beleférünk a kinti 7.2-es kategóriába, ahol tavaly is versenyeztünk. Mivel nagyjából ismerjük az ellenfeleinket, így bátran kijelenthetjük, hogy szeretnénk a kategóriában az első öt hely egyikét megszerezni” - zárta a beszélgetést Csabi.

A csapat együttműködő partnerei: Varrival Kft., Tekt Kft., Kovács méréstechnika Kft., Tion Kft., Fürdőpark Kft., Orfű Aquapark, Kövi Ép-Vill Kft., Villámszer Kft.


Legfrissebb cikkek