Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Két gyorsasági szakaszt is megnyert Matics Mihály és Zejda Viki a Miskolc Ralin a 3-as géposztályban, a verseny végén pedig a kategória negyedik helyét szerezték meg, valamint hasznos tapasztalatokkal gazdagodtak, többek között azzal, hogy vizes pályán nem szabad slickkel menni.

„Nem teljesen vagyok elégedett, megint a verseny végére kezdtem rátalálni a ritmusra” – mondta Matics Mihály. „Az első nap jó lett volna, felraktam az intermédiákat, amivel a két Sajókazát meg is nyertük. A másik pályáról azt az információt kaptuk, hogy az eleje száraz, de a fák alatt vizes. Ezt én úgy értettem, hogy az egész pálya száraz, gondoltam, akkor nem melegítem meg az intermédiákat, hát nem jött be.”

„Másnapra próbáltuk kitalálni, hogy milyenek a pályák. Egymásnak ellentmondó információkat kaptunk. Úgy gondoltam, hogy Bükkszentlászló száraz lesz, ezért slicket raktunk fel. Hát nem az volt. Ahogy a felénél ráfordultunk a szűk részre, saras, nedves volt. Ráadásul még a hagyományos slickkel mentem – nem az Eb-s gumikkal –, amin kevesebb minta van.


A második körre bíztam benne, hogy jobban felszárad a pálya, úgyhogy maradtunk a slick mellett, ami megint csak nem volt igazán jó döntés. A harmadik körre meg úgy voltam vele, hogy most már nem cserélek.

A kocsival minden rendben volt. Amiatt, hogy ennyit csúszkáltunk, többször is le kellett menni tőre, két felnit teljesen kinyírtam. Csodálkoztam is, hogy nem kaptunk defektet.

Most jönnek a murvák, ott nincs akkora jelentősége a gumiknak, remélem, hogy kiegyensúlyozottabb teljesítményt tudunk nyújtani.”

A Red Ribbon Team együttműködő partnerei: Sepi Trans Kft., Rother.hu Kft., Ferme Kft., Formance Kft., Molnár Zoltán e.v., NBT Capital Kft., Agro-Clean Kft., Unitranscoop Kft., Unitranscoop Logistic Kft., Onlinet Kft, Combit számítástechnikai Zrt., Frituspecial Kft., Reményi Károly e.v., CargoPlaza Kft., Hidvégi László e.v. Autófényező, ACJ.SK, Gasztransz Kft., Garancia-Sped Kft


Legfrissebb cikkek