Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A tavalyival ellentétben az idei szezonra több versenyen tervezi az indulást a Gyenes András-Schmidt Ádám páros. Hű társuk nem változik, marad a jó öreg kereklámpás. Ádámot kérdeztük a Miskolci megmérettetés előtt az idei tervekről.

Tavalyi évben, a Barum Rallyn ültetek utoljára autóban. Pozitívan zártátok a tavalyi évet?

A tavalyi évben a Barum után még egy Pécsi versenyen is részt vettünk, ami megközelítőleg akkora élményt nyújtott, mint a Barum Rally. Bár tavaly csak ezen a két versenyen indultunk, de mindkettőt nagyon élveztük, úgyhogy azt mondhatjuk összességében pozitívan zártuk a tavalyi évet.

Hogy halad a felkészülésetek?

A kocsi  télen nagy revízión esett át, így teljes mértékben készen áll az idei szezonra. Az elsődleges cél most az volt, hogy minden felszerelés megfeleljen a friss biztonsági előírásoknak (öv, ülés, ruha). Mivel az autó felkészítése elhúzódott, sajnos nem igazán volt alkalmunk tesztelni, így elsősorban szellemileg készülünk a Miskolci futamra.

A kategóriátokat nézve mire számítotok a miskolci futamon?

A kategóriánk igen erős, de szeretnénk egy jót autózni, élvezni a versenyt és kihozni magunkból a maximumot. Ha ez sikerül, már elégedettek leszünk.

Idénre mik a tervek? Hol láthatunk Titeket versenyezni?

Szeretnénk egy osztrák versenyen részt venni, továbbá szívesen indulnánk ismét a Barum Rallyn. Ami az itthoni versenyeket illeti, a Szilveszter Rallyn, Mecsek Rallyn és Fehérvár Rallyn tervezzük az indulást.

Sajnos az anyagi források igen komolyan korlátozzák a lehetőségeinket. Nem könnyítenek a helyzetünkön az egyre magasabb nevezési díjak. és a szigorodó szabályok sem, de ha az összes tervezett verseny összejön, akkor nagyon elégedettek leszünk. Azon dolgozunk, hogy minden tervezett versenyen ott legyünk!

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Evolution Consulting Kft., Innovitas Nonprofit Kft., Ecoffice Technology Kft. - Sigillanda, Avanzo Trade Kft. - The Body Shop, Raiker Kft., Egrokorr Festékipari Zrt., Global Union Kft. - Kyocera


Legfrissebb cikkek