Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Csak le kellett mosni az Opel Ascon B 2000-et az Eger Rali után és máris rajt kész állapotban volt a Miskolc Ralira, ahol Gaál Ádám és Kalapács Kornél az Országos Historic Ralibajnokság harmadik fordulóján vesz részt vele. A gödöllői Opel Gaál márkakereskedés csapata a télen olyan jó munkát végzett az autón, hogy sem a szezonnyitó futam alatt nem kellett hozzányúlni, sem a két verseny közti időszakban nem igényelt komolyabb felkészítést. A páros már Miskolcon van, sőt a pályabejárás egy részén is túljutott.

Gaál Ádám: – Ma (csütörtök) reggel óta járjuk a pályákat, egész jó minőségűek. A Garadna–Mályinka közti szakasz még vizes volt, ami azt jelenti, hogy szombaton reggel hétkor, amikor kezdünk rajta könnyen nedves lehet. Kicsit vissza kell fogni magamat, pedig ott nagyon szeretnék jó időt menni.

Bükkszentlászló is tetszik, Felsőnyárád–Sajókaza viszont nagyon csúszós, egy két és fél tonnás autóval jártuk be a pályákat, de a fehér aszfalton még az is keresztben ment rajta.

Az autó már Egerben is szenzációs volt, most is biztos vagyok benne, hogy tökéletes lesz, (Kalapács) Kornéllal rajtunk múlik, mit hozunk ki belőle.

Gaál József csapatvezető: – Egy csapatvezető akkor a legelégedettebb, ha a verseny előtt azt mondhatja, hogy minden rendben. Én most nagyon elégedett lehetek, Eger után az autót csak le kellett mosni, minden tökéletes rajta. A fiúk már lent vannak a pályabejáráson, a versenyautót Ádám lehúzta, én most indulok, úgyhogy minden terv szerint halad. Most is azt kértem a gyerekektől, hogy érjünk célba. Én az autót fogom figyelni, hiszen még most is teszteljük, szeretném a lehető legtöbbet kihozni belőle, hogy ezt hogyan váltják eredményre, az már Ádám és Kornél feladata.

További információ:
http://www.gaaloldtimermotorsport.eu/
http://www.opelgaal.hu/


Legfrissebb cikkek