Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Új kihívás elé néz a Ritmus ASE csapata. Második fordulójához érkezett a Déli MARB régió sorozat. A második versenynek a már hagyományosnak mondható Magyarbóly ad helyet.

Lengyel László/Balázs Niki páros a Suzuki N1géposztályban indul, valamint a Csányi Botond/Wesz Viktória páros az év eleji A2WD kategóriát a 4-es kategóriára cseréli. Lengyel László: A magyarbólyi futamon mindketten részt vettünk már többször is, viszont együtt először fogunk neki vágni. Reméljük sikerül jól venni ezt az akadályt is és legalább olyan jó eredménnyel zárni,mint az orfűi versenyt. Esőt jósolnak vasárnapra, aminek kicsit örülünk. Reményink szerint a tavalyi Mecsek Rallye csúszós, saras, vizes pályáin szerzett tapasztalatokat itt majd kamatoztatni tudjuk. Szeretnénk a körülményekhez és a lehetőségeinkhez képest a legjobb helyen célba érni, természetesen sérülésmentes autóval.

160422 varkonyi n 2

Csányi Botond: Nagyon szoros az évadunk első fele, ugyanis Az Ír ERC futam után, most Magyarbólyban versenyezhetünk. Az autó marad a Peugeot 106 S16. Az utcai gumikat, slick versenyabroncsokra cseréltük, így reményeink szerint gyorsulni tudunk majd. Az időjárás az előrejelzés alapján nem lesz túl bizakodó, ugyanis szakadó esőt mondanak, de az Ír futamon kaptunk belőle bőven, így már lassan hozzászokunk. Géposztályt váltunk, ugyanis az A2WD géposztályból a 4-es géposztályba soroltunk át, ahol használhatjuk a slick abroncsokat. Sosem mentünk ezen a versenyen, így izgalmasnak ígérkezik számunkra.

Támogatóink: Hetech Trend, Vasút komplett, Sütödetech, DroidX Kft, Di-Fer Csoport, Atra, Carwax, GDP Guru, ZFW Hortiservice


Legfrissebb cikkek