Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Garmin Racing Team-et Bosch Péter és Molnár István, valamit navigátoraik képviselték az év végén megrendezésre került Szilveszter Rallye-n. Az időjárás nagyon kedvező volt, a rekordokat megdöntő verseny pedig páratlan élményt nyújtott minden autósport kedvelő számára.

Bosch Péter: -  Rengeteg munkám volt a versenyt megelőzően, ezért csak az első napi rajtban tudtam rákoncentrálni a futamra. Ennek köszönhetően az adott esti gyorsasági szakaszon elkövettem egy hibát, amely végkifejlete egy betonnal való találkozás lett. Az autó finoman szólva sem volt a legjobb állapotban, ezért erősen fenyegetett minket az a veszély, hogy a versenyt be kell fejeznünk. Hála a csapatnak, barátoknak az autót hajnalig tartó szerelés árán rajtra kész állapotba sikerült állítani, így neki indultunk a második napnak a super rally szabályai értelmében, bár már tét nélkül. Nagyon sajnáltam, hogy ez így alakult.


- A második napon már sikerült nagyjából úgy autózni, ahogy az elképzelésünkben szerepelt. Az idők is azt mutatják, hogy 2012 óta - amikor utoljára versenyeztem - nem koptak meg a reflexeim annyira. Nyilván szerencsés lett volna az elejétől ilyen eredménnyel nyitni. Technikai gondjaink ekkor is akadtak az első napból kifolyólag, de ez már cseppet sem tudott rontani a kedvünkön. Még úgy is sikerült tizennyolcadik időt autóznunk, hogy sokáig egy Mitsuibishi-s páros után vonatoztunk.

- Nagyon szeretem ezt a sportágat, és egy fantasztikus rendezésű és hangulatú versenyen vehettünk részt, a nehézségekkel együtt is hihetetlenül jól éreztük magunkat. Nyilván szeretnék még versenyezni, de ez még alakulhat, hogy hol és mikor tudunk indulni legközelebb.

Molnár István: - A tavalyi év talán legszórakoztatóbb és legkellemesebb hangulatú futamán vagyunk túl. Tényleg hihetetlen volt látni azt a szurkolói áradatot, akik kilátogattak a ringre és nagyon köszönjük nekik ezt az élményt, reméljük mi sem okoztunk csalódást.

160107 garmin n2

- Kasler Árpi barátommal vágtunk neki a futamnak és az együttműködés nagyon szórakoztatónak bizonyult. Még a Mitshubishi-s korszakunk elejére tendálható barátságunk kezdete, ezért is döntöttünk úgy, hogy most ő diktálja nekem az itinert.  A gyorsaságikon való közlekedés nem okozott különösebb fennakadást, sőt kijelenthető, hogy Árpi nagyon jónak bizonyult navigálás szempontjából. A menetlevéllel már voltak apróbb problémáink, ezért begyűjtöttünk némi időbüntetést, de összességében nagyon nagy élmény volt ez mindkettőnk számára.

- Az autóval semmi probléma nem akadt. A mi gumiválasztásaink sikerültek érdekesen. Mindig azt sikerült felraknunk, amelyik nem a körülményeknek megfelelő volt. Reggel slick, délután intermedia, ezen döntésünk miatt forogtunk is, de most az egyszer nem bántuk.

- A következő szezon még a jövő zenéje. Megpróbáljuk személyre szabni a legjobb megoldást.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.


Legfrissebb cikkek