Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Négy gyorsasági szakaszt is megnyert, így megérdemelten győzött a 17. Szilveszter Rallye-n a Maximmun Racing Team duója.

Ezúttal semmilyen technikai gond nem jött közbe, így Kazár Miklós végig vezetve megnyerte az év végi záró versenyt, a 17. alkalommal megrendezett Szilveszter Rallye-t. A december 28-29-i óévbúcsúztatón Maximmun Racing Team versenyzője úgy véli, a Mitsubishi volánja mögött sikerült maradandót alkotnia, és navigátorával, Ferencz Ramónnal együtt igencsak feldobódva készül a 2016-os bajnoki szezonra.

160101 kazar n2

Aki élt és mozgott, ott volt a december 28-29-én a Hungaroringen rendezett 17. Szilveszter Rallye-n, amely a rekordok viadalaként vonul be a hazai autósport történelmébe. A dicsőséges oldalakon természetesen a Maximmun Racing Team duója is ott lesz, hiszen az első szakasztól kezdve végig vezetve pályafutása során immáron harmadszor is győzött Kazár Miklós az óévbúcsúztató versenyen, míg Ferencz Ramónnak ez az első sikere a Hungaroringen. A Mitsubishi Lancer EVO IX-es tökéletesen működött, így a négy gyorsasági szakaszon is legjobb páros végül az utolsó kilométereken már csak az előnyét őrizve száguldott. Mindketten nagyon büszkék erre a sikerre, és úgy vélik, ez a győzelem tökéletes alaphangot ad az idei bajnoki csatározásokhoz.


„Tökéletesen felkészültünk a nagy viadalra, az autó és mi is a maximumot nyújtottuk mindkét napon. Részt vettem már jó pár Szilveszter Rallye-n, ám a mostani messze kiemelkedett a többihez képest. Remek szervezés, hatalmas tömeg, izgalmas pályák, ráadásul mindez úgy, hogy nyernünk is sikerült. Tudom, mindenki azt mondja, mielőtt odaáll a rajthoz, hogy ez egy buliverseny, ám ahogy elhangzik az öt, négy, három, kettő, egy, rajt vezényszó, mindannyiunkból kibújik a versenyző. Nagyon jó érzés ezzel a sikerrel belemennünk 2016-ba, amikor is mindent megteszünk majd azért, hogy visszaszerezzük a bajnoki címünket.  Szeretnék köszönetet mondani Ramónnak, a csapatnak az egész éves munkájukért, a partnereinknek, hogy mellettünk állnak” – jelentette ki Kazár Miklós.


Legfrissebb cikkek