Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Négy autóval vág neki a 2015-ös Szilveszter Rallye-nak a K-Tech Motorsport csapata. A párosítások legjava az idei évben már összeállt versenyzőkből alakult ki, kivéve Lajosházi Csabinál, aki az elmúlt évekhez hasonlóan vendég navigátorokkal vág neki az év utolsó versenyének.

Lajosházi Csaba: - Folytatom az elmúlt évek utolsó versenyének tradícióját, és a megszokott navigátorom mellé újra három vendéget ültetek magam mellé.

- A hétfő esti gyorson Takács Gabi mondja majd az itinert a sötét gyorsasági szakaszon, majd a keddi napra választottam magam mellé egy barátot, egy hobbi fotóst és egy rajongót.

- A vendégek kiválasztása ismét véletlenszerűen történt, nem gondolkodom ezen sokat, gyorsan ki szoktam választani a három főt. A barát személyében Babcsány Petire esett a választásom, vele a 90'-es évek óta együtt járunk rallyra, és Ő talán már egyszer ült mellettem a Subarus korszakban. A szurkolók közül Nagy Maya a szerencsés, aki egy komolyabb szurkoló brigáddal jár versenyekre. A hobbi fotós pedig a KGB Gyula lesz, akivel még az Frt versenyein ismerkedtem meg.

151226 csabi n 2

- Attól függetlenül, hogy vendég navigátorok ülnek majd mellettem, az első harmincban szeretnék végezni, mert az autónk nagyon jó, és ott van a mezőny elejében a helye.

- A navigálás kérdésben sincs gond, hiszen a külső pálya senkinek sem új, annál inkább a belső, de itt majd megpróbálok jól improvizálni.

- A csapat többi tagja az idei felállásban próbál majd szerencsét, Kocsomba Karcsi és Bárdos Peti a másik EVO IX-essel, míg Tergulicza Jani és Péter Pál és Tóth Gabi a másik két hatossal vág neki a versenynek.

Az év utolsó versenyének december 28-29 között a Hungaroring ad otthont, ahol a versenyzőknek összesen hét szakaszt kell majd megtennie.

A csapat együttműködő partnerei: Varrival Kft., Tekt Kft., Kovács méréstechnika Kft., Tion Kft., Fürdőpark Kft., Orfű Aquapark, Kövi Ép-Vill Kft., Villámszer Kft.


Legfrissebb cikkek