Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Ahogyan a meghívásos versenyeken megszokott, a Mikulás Ralin is Matics Mihály lánya veszi át állandó navigátorától, Zejda Vikitől az itiner olvasó szerepet. Csakhogy most nem Barbara, hanem Dóra ülhet a Mitsubishi Lancer Evo IX-esbe. Az apuka tétnélküli, felszabadult versenyt ígér egy kis csúszkálással, de azért ne legyünk olyan naivak, hogy elhiggyük, nem fogja az eredményeket figyelni.

„Nem én döntöm el, hogy mikor melyik lányom navigál nekem, hanem ők beszélik meg, nekem csak beleegyezési jogom van” – nevetett Matics Misi, aki bár minden alkalommal elmondja, nem nagyon örül neki, hogy lányai is raliautóba ülnek, de azért a büszke apuka mosolya mindig ott van az arcán, amikor teljesen családi vállalkozássá válik egy rali.

151205 matics n2

„A kisebbik lányom, Barbara az idén többször ült már mellettem, a nagyobbik, Dóra gyakran a versenyekre sem tudott eljönni, mert annyira elfoglalt, úgyhogy most rajta van a sor, hogy beülhessen mellém.”

Maticstól megszokhattuk, a bajnoki futamok mellett minden lehetőséget kihasznál, hogy az autót tesztelje, tudását csiszolja és valami új dolgot találhasson ki. Most azonban csak felszabadultan szeretne autózni. Vagy mégsem?

„Nem akarok tesztelni, nem akarok semmit kipróbálni, csak felszabadultan egy jóízűt autózni. A Mikuláson mindig ez a taktikám és általában jól is szerepelek miatta. A bajnoki futamoknak mindig komoly tétje van. Ott, ha egyszer túlcsúszol, akkor azzal két-három helyet is veszítesz. A Mikuláson ez nem számít, le lehet rövidíteni a féktávot, el lehet vállalni egy kanyarkombinációt, mert mi van, ha túlcsúszol? Semmi. Mondjuk nem nagyon szoktam itt sem túlcsúszni, úgyhogy lehet, hogy így kéne mennem egész évben?”


„Biztos meg fogom egy kicsit színezni a közönség meg a magunk szórakoztatására, de az eredményt is figyelni fogom. Az első öt, szerintem komoly eredmény lenne és bár mindenki buli versenynek tartja a Mikulást, azért itt lesz a mezőny nagy része és mindenki gyorsan akar menni. Hát én is.”

A Red Ribbon Team együttműködő partnerei:
Sepi Trans Kft., Rother.hu Kft., Ferme Kft., Formance Kft., Molnár Zoltán e.v., NBT Capital Kft., Agro-Clean Kft., Unitranscoop Kft., Unitranscoop Logistic Kft., Onlinet, Combit, Frituspecial, Reményi Károly e.v., CargoPlaza Kft., E-Vapor, Hidvégi László e.v. Autófényező, ACJ.SK, Gasztransz Kft.


Legfrissebb cikkek