Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Domonkos László- Horváth István és Gyarmati Ariel- Kocsis György párosok ezúttal a 19. Kinizsi Bank Mikulás Rallye-n mozgatják meg a Mitsubishiket. Az év közbeni feszített küzdelem után most a szórakozásé lesz a főszerep mindkét páros számára. Az időjárás nagyon kedvezőnek ígérkezik, így a Mikulás a legszebb ajándékot hozza el a versenyzőknek, a versenyzés izgalmát.

151204 garmin n2

Domonkos László: -  Előzetesen nem terveztük a Mikulás Rallye-ra való nevezést, de meggondoltuk magunkat, ugyanis a mecseki futam után kicsit még vigasztalódnánk. A pénteki napon kezdünk egy teszttel, ahol kipróbáljuk az EVO VIII-ast. A szokásos felállásban Pityesszel a jobb oldalon.

- Szeretek ezeken a pályákon és úgy általában murván versenyezni. Régen a várpalotai szakasz kifejezetten szerethető volt, bár akkor az autóink nem mindig bírták. Ez régen volt, akkor, amikor még a Suzuki és Hondás korszakomat éltem. Az EVO úgy gondolom, hogy jól megbirkózik a feladattal és most is elvisz minket a célig.

- A jelenlegi célunk nem más, mint hogy forduljunk pár látványosat a nézők és persze a mi örömünkre minden kötöttség nélkül. Az időnk is zseniális lesz az előrejelzések szerint, így már alig várjuk, hogy elrajtoljon az idei utolsó versenyünk.


Gyarmati Ariel: - Jelenleg egy jótékonysági akcióban veszünk részt, a Siófoki Kórház gyermekosztálya számára, amely alkalomra az autót kiállítottuk a Sió Plázában. Az adományozók mindegyike kap egy apróbb jelképes ajándékot, illetve sorsoláson vesz részt. A sorsolás főnyereménye a pénteki teszten való autóztatás lesz.

- A Mikulás Rallye-n való részvételünk már csak azért is biztos volt, mert a mecseki futam után hiányérzetünk maradt. Szeretnénk revansot venni, valamint az elmaradt élményeket pótolni. A Mitsubishivel sajnos még csak a veszprémi futamon tudtunk részt venni, amely murva verseny, ott is csak nagyon rövid ideig, de az alatt a kevéske kilométer alatt már nagyon megtetszett az autó viselkedése. Ezért is szeretnénk most kötetlenül élvezni az EVO-murva kapcsolatot.

- Nagyon régen versenyeztem ezeken a pályákon utoljára, csak nyomokban vannak róla emlékeim. Reményeink szerint jó időnk lesz, és nem romlik a gyorsasági szakaszok állapota sem.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.


Legfrissebb cikkek