Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Ralis ünnep – az év végi Mikulás-rali mindig az, s most sem lesz ez másként.

Majd’ száz páros jelezte részvételi szándékát az év végi, Veszprém környéki megméretésre, s köztük van az ifjabb Tóth János, Szőke Tamás kettős is, amely afféle évzáró mókázásnak szánja ezt a versenyt – persze amellett, hogy gyűjti a versenykilométereket és a tapasztalatot a Peugeot 208 T16 R5-össel.

151204 janika n2

„Amellett, hogy annyira nagy szükségünk van a versenykilométerekre, mint egy falat kenyérre, és ez a futam jó tesztlehetőség, szeretnénk felhőtlenül élvezni az autózást. A bajnoki futamokon mindig van rajtunk némi nyomás, hiszen akkor a pontokért zajlik a küzdelem, most próbáljuk majd egy kicsit jobban kiszolgálni a nézőket, ugyanakkor gyorsan menni, de azért célba is érni. A Mikulás-rali jó alkalom lesz arra is, hogy egy kicsit lazább hangulatban együtt legyünk a csapattal és megünnepeljük, hogy együtt teljesíteni tudtuk az évet” – mondta a hétszeres abszolút bajnok ifjabb Tóth János, aki az idei szezonban két futamgyőzelmet aratott és az összetett pontverseny harmadik helyén zárta a bajnokságot.
 


„Afféle záróakkordként fogom fel a Mikulás-ralit, amelynek számunkra nincs semmi tétje, viszont nagyon fontos abból a szempontból, hogy újabb kilométereket gyűjthetünk, egyúttal visszatérhetünk Veszprémbe, ahol az idei bajnoki futamunk nem úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. Az lesz a lényeg, hogy Jani jól érezze magát, hogy felvegyük a ritmust és át tudjuk vinni jövőre is, mert nagyon szeretnénk folytatni a megkezdett munkát” – tette hozzá Szőke Tamás.
 
A 19. Mikulás-rali vasárnap 9 órakor rajtol és 6 gyorsasági szakasz után hirdetnek végeredményt.


Legfrissebb cikkek