Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az Országos Ralibajnokság abszolút ötödik helyén áll Matics Mihály és Zejda Viki Mitsubishi Lancer Evo IX-essel, amelyet a szezonzáró Mecsek Ralin is szeretnének megtartani. A 3-as géposztályban tíz pont az előnyük, itt már egy stabil célba éréssel is bebiztosíthatnák a második helyet. Matics azonban szeretné stílusosan, jó eredménnyel zárni a szezont, amelyre minden esélye meg is van, hiszen két tesztversennyel, két meghívásos versennyel és egy igen komoly, száz kilométeres teszttel készült az idei utolsó ORB-futamra.

„A 3-as géposztály bajnoki címe már sajnos nem lehet meg, de abszolút értékelésben az ötödik helyen állunk, ami ebben az erős magyar mezőnyben szerintem jó eredmény lenne. Ezt szeretnénk megtartani a Mecsek Rali után is” – mondta Matics Mihály.

„Nagyon alaposan készültünk fel a versenyre, nem is emlékszem rá, mikor tudtunk ennyit tesztelni, ennyit foglalkozni az autóval, mint most. A Kassa Rali utáni két hónapos szünetben két ralisprinten és két meghívásos versenyen álltam rajthoz. A két sprinten nagyon sokat léptünk előre a beállítások terén. Egy hete volt egy száz kilométeres tesztünk, az is hasznosnak bizonyult, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok rá, mennyire tudjuk mindezt eredményre váltani.

A Mecsek Rali egyik nehézsége az időjárás lesz. Most úgy néz ki, hogy nem ússzuk meg eső nélkül. Én általában jobban szeretem, ha száraz, tiszta körülmények között tudunk versenyezni, de a kisvaszari sprinten és a teszten is esett az eső és számomra is meglepő, hogy milyen gyorsak voltunk vízen, úgyhogy most nagyon halkan azt mondanám, hogy nem bánnám, ha esne.”

A Red Ribbon Team együttműködő partnerei: Sepi Trans Kft., Rother.hu Kft., Ferme Kft., Formance Kft., Molnár Zoltán e.v., NBT Capital Kft., Agro-Clean Kft., Unitranscoop Kft., Unitranscoop Logistic Kft., Onlinet, Combit, Frituspecial, Reményi Károly e.v., CargoPlaza Kft., E-Vapor, Hidvégi László e.v. Autófényező, ACJ.SK, Gasztransz Kft.


Legfrissebb cikkek