Készen áll szezonbeli utolsó fellépésre a Korda Racing Rallye2-es tagozata, a fiatal tehetségeket felvonultató csapat három autóval, egy Ladával, egy Citroennel és egy Suzukival érkezik a hétvégén rajtoló 49. Mecsek Rally-ra.

Felkészülten várja a 2015-ös Országos Rallye2-es Bajnokság idei utolsó állomását a Korda Racing Junior csapata, hiszen a csapat három párosából kettő is versennyel készült Magyarország legpatinásabb ralijára, a 49. Mecsek Rallyra. Régi Péter és Ferenczi László a Baranya Kupa után ismét a csapat Citroen C2 R2 Max versenyautójával száll harcba, a két bajnoki futam között pedig a Magyar Amatőr Rallybajnokság nagyvázsonyi állomásán folytatták az ismerkedést. Hozzjuk hasonlóan, versenyből érkezik ifj. Vizelli Károly és Nagy Péter, akik a múlt hétvégén szintén egy MARB futamon, az Integra Borsodnádasd Rallyn járatták meg a közönség kedvenc Lada VFTS-t. Balics Ákos számára nem jutott verseny szünetben, így ő a Baranya Kupa sikerétől felvértezve várja a rajtot a Suzuki Ignis-ben.

ifj. Vizelli Károly/Nagy Péter: Nagyon készülünk a Mecsek Rallyra, hiszen az évad záró eseménye következik. Ennek a felkészülésnek egy állomása volt a múlt hétvégén, Borsodnádasdon rendezett sprintverseny. Ezt mi egy tesztversenynek szántuk, hogy kicsit átmozgassuk magunkat a hosszú kihagyás után, illetve hogy az autó esetleges apróbb hibái inkább itt derüljenek ki. A dobogón zártuk a versenyt, úgyhogy vidáman utazunk le Pécsre. Izgalmas versenyre számítunk, mivel nagyon szoros a ponttáblázat a kategóriánkban. Olyannyira, hogy a verseny befutója lesz a tabellán elfoglalt pozíciónk is. Az autó felkészítése jelenleg is zajlik, apróbb finomhangolások vannak még hátra, illetve a szokásos rutinszerű ellenőrzések. Ezek remélhetőleg időben véget is érnek, hogy aztán teljes erőbedobással támadhassunk!

Régi Péter/Ferenczi László: Egyik szemünk nevet, hiszen bő másfél hónap szünet után végre újra versenyautóba ülhetünk. A másik viszont sír, hiszen az idei évad utolsó bajnoki futamára utazunk el. Hosszú, fordulatos szezon volt és kicsit szomorúak vagyunk, hogy véget ér. Magára a versenyre jó kedvvel fogunk utazni, egy jó ízűt szeretnénk autózni a Citroennel. Az év közbeni kategóriaváltás miatt a bajnokság számunkra tárgytalanná vált, így taktikázás nem igazán lesz a részünkről. Legutóbb elég rövidre sikerült az ismerkedés a francia márkával, ezért most elsődleges célunk, hogy célba érjünk és gyűjtsük a tapasztalatokat, már kicsit a jövő évre készülve. A mecseki pályákat nem kell bemutatni, szenzációs gyorsaságik várnak ránk és már alig várjuk, hogy egy szép emlékkel zárjuk le ezt a szezont.

Balics Ákos/Borsfai Dávid: Úgy gondolom, hogy nagyon jól sikerült a közös munka a Korda Racinggel. Az augusztusi Baranya Kupán először mentem a Suzuki Ignissel és első ízben dolgoztam együtt a csapattal. A bemutatkozás felülmúlta a várakozásainkat, hiszen kategóriánkban a második helyet csíptük meg. Ez az eredmény nagy lökést adott ahhoz, hogy ismét meglátogassuk a Mecsek lankáit. Az időjárás most nagyobb befolyásoló tényező lesz, mint augusztusban volt, mert az őszi esős idő jobban megkeverheti a kártyákat. Az utolsó két gyorsaságit különös izgalommal várjuk, hiszen nagyon szeretek sötétben autózni. A futam után majd elkezdhetünk beszélgetni a jövő évről, de előtte egy emlékezetes, jó versennyel szeretnénk lezárni az idei évet. Jó lenne dobogóra állni a versenyen, de a legfőbb cél, hogy egy önfeledt, felszabadult autózással abszolváljuk az egész hétvégét.

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Hídépítő zRt., Novomatic, Bomba! Energy Drink, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, G-Roby, Frimedia Kft, Garmin,  Szerszámbróker Kft, Surgi Care Kft, BHS Medical, Music Engine Kft, Variocommerce Kft, VitaPlus Kft, Noa-Ép Kft, NOA Nemzetközi Előállító Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, GGK Gulyás Gépgyártó és Kereskedelmi Kft., Alexovics Kft, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Credit-cash Faktoring és Pénzügyi ZRt, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, Sinus-Networks Kft, Schnell Autó Kft, Tibuktu Bt, PP Média Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, RAAB CNC Kft,VIWA Vitaminvíz, Stefani Hungária Kft, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, TrailerMax Kft, Revo-Tec Bt, Bialabok Alexandra, Atervinning Kft, AlbaSys Informatikai Szolgáltató Kft, Transvinning Kft, Equicom Kft, Hír-Sat Kft, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Belsound Kft