Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Rallye 2-es Bajnokság P13-as kategóriájának bajnokaként érkezik Pécsre Sajtós Dénes, aki új autóval, új kategóriában és új alkalmi navigátorral, Marcsa Nikivel vesz részt az idei Mecsek Rallye-n.

Szilágyi Tamás (csapatkoordinátor): - Magunk sem gondoltuk, hogy az év ilyen sima lesz, és a szezon eleji jó szereplés bajnoki címet hoz a csapatnak. Boldogok vagyunk, de az év még nem ért véget, így megyünk tovább egy új kategóriában a 2016-os évet szem előtt tartva.

- A Mecsek Rallye mindig komoly feladat, és idén is embert próbáló pályák lesznek, ahol nagyon fontos mindent jól felírni. Régen Rali-Túrában és Rallye2-ben is ment némelyiken Dénes, de azóta nagyon sok év eltelt már, és ezt most az időjárás is megnehezítheti, hiszen borús hétvégét jósolnak a meteorológusok.

- Sajnos fix navigátorunk Dió munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tud részt venni a Mecsek Rallye-n, így egy alkalmi navigátorral, ezúttal egy hölggyel megy majd Dénes. Nikinek van már navigátori tapasztalata, ült már pár versenyautóban és reméljük, gyorsan összeszoknak majd.

151012 sajtos n 2

- Az autóhoz az Ercsi Autó Show után nem kellett hozzányúlni, csak egy komolyabb szemle lesz a felkészítés, aztán majd maximum a teszt után újra át kell szemléznünk. Mivel az autóval még nagyon kevés a kilométerünk, és Dénes és Niki sem ült még eddig együtt versenyautóban, ezért nagyon fontosnak tarjuk, hogy ott legyünk csütörtökön a verseny hivatalos tesztjén.

- Kategória bajnokként tét nélküli számunkra a Mecsek Rallye, ezért csakis az autó megismerése, és a minél több versenykilométer gyűjtése a célunk, de ettől függetlenül jó lenne az abszolút első öt hely valamelyikét megszerezni.

151012 sajtos n 3

Köszönjük Partnereinknek: Mirelit Mirsa Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Meda-Press Kft., Jégszilánk, Zeljenka, Prior, GPsped Kft., Kozák-Ker Kft., Gulf, Local Design Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz, Lajkó Tibor fényező, Honda Gyuri, Honda Heart Club, Röplap Bt., Wave COM, Gamma Modul Kft., Honda Thunder, Flaute, Bervent, Selmeczi és Tsa Mérnöki Kft., KBT Dekor Hungary Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Miklós-Inter Bt., Mega LKW Kft., Twolex Kft., PSL Hungary Kft., Hardox CNC Kft., Kereken-Pálya Kft., BG Transport Hungary Kft.


Legfrissebb cikkek