Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Két közönségtalálkozóval egybekötött néző autóztató programon is részt vett Matics Mihály az elmúlt hetekben, amelyek az autósport népszerűsítése és nemes célok mellett jó kis ralis hangulattal ajándékozták meg a résztvevőket. Emellett pedig meglepő módon még a Mecsek Rali felkészüléséhez is hozzájárultak.

„Szeptember 5-6-a között az Ercsi napokra kaptunk meghívást, amelyet egykori VFTS-es ellenfelem, barátom, Hodula Misi szervezett és amin minden évben szívesen veszek részt” – mondta Matics.

„Ez egy négy kilométeres városi pályán zajlott, ahol különböző bemutatók is voltak. Én az éles versenyautómmal vittem a szurkolókat. Gyakorlatilag folyamatosan mentem, de azért arra is maradt idő, hogy Misivel felelevenítsünk, néhány régi története.”

„A következő hétvégén pedig Kecskeméten jártam, a Latyakringen. Itt a rendező biztosított egy autót, nekem csak vezetnem kellett. Bárki vásárolhatott beszállókártyát és őket vittem. A befolyt összegből pedig a helyi korháznak vásároltak infúziós székeket.”

„Mind a két programot nagyon élveztem. Egyrészt, mert szeretem a ralit és örülök, hogy ha ezt a sportágat olyanoknak is meg tudjuk mutatni, akik még nem jártak versenyen. Emellett pedig mind a két rendezvénynek nagyon jó hangulata volt, élveztem, hogy felszabadultan vezethetek, az pedig, hogy a végén még egy korháznak is tudtunk segíteni, hab volt a tortán.”

„Biztos vagyok benne, hogy a Mecsek Rali előtt ez a pár kilométer is számított, de a hétvégén Kisvaszaron indulunk, ahol az Oroszlányban kitalált beállításokat szeretném még egyszer lekontrollálni.”

A Red Ribbon Team együttműködő partnerei: Sepi Trans Kft., Rother.hu Kft., Ferme Kft., Formance Kft., Molnár Zoltán e.v., NBT Capital Kft., Agro-Clean Kft., Unitranscoop Kft., Unitranscoop Logistic Kft., Onlinet, Combit, Frituspecial, Reményi Károly e.v., CargoPlaza Kft., E-Vapor, Hidvégi László e.v. Autófényező, ACJ.SK, Gasztransz Kft.


Legfrissebb cikkek