Két közönségtalálkozóval egybekötött néző autóztató programon is részt vett Matics Mihály az elmúlt hetekben, amelyek az autósport népszerűsítése és nemes célok mellett jó kis ralis hangulattal ajándékozták meg a résztvevőket. Emellett pedig meglepő módon még a Mecsek Rali felkészüléséhez is hozzájárultak.

„Szeptember 5-6-a között az Ercsi napokra kaptunk meghívást, amelyet egykori VFTS-es ellenfelem, barátom, Hodula Misi szervezett és amin minden évben szívesen veszek részt” – mondta Matics.

„Ez egy négy kilométeres városi pályán zajlott, ahol különböző bemutatók is voltak. Én az éles versenyautómmal vittem a szurkolókat. Gyakorlatilag folyamatosan mentem, de azért arra is maradt idő, hogy Misivel felelevenítsünk, néhány régi története.”

„A következő hétvégén pedig Kecskeméten jártam, a Latyakringen. Itt a rendező biztosított egy autót, nekem csak vezetnem kellett. Bárki vásárolhatott beszállókártyát és őket vittem. A befolyt összegből pedig a helyi korháznak vásároltak infúziós székeket.”

„Mind a két programot nagyon élveztem. Egyrészt, mert szeretem a ralit és örülök, hogy ha ezt a sportágat olyanoknak is meg tudjuk mutatni, akik még nem jártak versenyen. Emellett pedig mind a két rendezvénynek nagyon jó hangulata volt, élveztem, hogy felszabadultan vezethetek, az pedig, hogy a végén még egy korháznak is tudtunk segíteni, hab volt a tortán.”

„Biztos vagyok benne, hogy a Mecsek Rali előtt ez a pár kilométer is számított, de a hétvégén Kisvaszaron indulunk, ahol az Oroszlányban kitalált beállításokat szeretném még egyszer lekontrollálni.”

A Red Ribbon Team együttműködő partnerei: Sepi Trans Kft., Rother.hu Kft., Ferme Kft., Formance Kft., Molnár Zoltán e.v., NBT Capital Kft., Agro-Clean Kft., Unitranscoop Kft., Unitranscoop Logistic Kft., Onlinet, Combit, Frituspecial, Reményi Károly e.v., CargoPlaza Kft., E-Vapor, Hidvégi László e.v. Autófényező, ACJ.SK, Gasztransz Kft.