Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A kisvaszari ralisprinten áll rajthoz Gaál Ádám és Kalapács Kornél a hétvégén, hogy a Mecsek Rali előtt gyorsasági kilométereket gyűjtsenek, és hogy az Opel Ascona B 1900 beállításait tökéletesítsék az Országos Historic Ralibajnokság szezonzárója előtt.

Gaál Ádám: – Nagyon örülök ennek a lehetőségnek, hogy a Baranya Kupa és a Mecsek Rali között versenyautóba ülhetek. Nekem már a gyorsasági kilométerek gyűjtése is sokat számít, de hogy ezt olyan versenyen tehetem, ami abban a térségben van, ahol a szezonzáró futam lesz, az még nagyobb segítség.

– Az autót folyamatosan fejlesztjük, most is került bele újdonság, illetve a Mecsek Rali előtt a beállításokon is változtattunk. Ezeket is szeretném kipróbálni. Kétszer odafelé, kétszer pedig visszafelé lesz a pálya. Csak a széles részen megyünk, azt sajnálom, hogy a szűk, egysávos nem szerepel a programban, de nem lehetek telhetetlen.

– Kizárólag tesztelni megyünk, a célom, hogy folyamatosan gyorsuljak és hogy karcmentesen vigyük haza az autót.

További információ:
http://www.gaaloldtimermotorsport.eu/
http://www.opelgaal.hu/


Legfrissebb cikkek