Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Rendkívül sikeres napot tudhat a háta mögött a Korda Racing a tereprali HOFEKA Kupa első versenynapján, hiszen a csapat két versenyautója nagy fölénnyel áll az összetett értékelés első két helyén, az élről Korda Erik és Csató Attila HRX Fordja várhatja a folytatást, akit Garamvölgyi Zoltán és Kerék Balázs üldöz a Nissan Quashqai-jal a második helyen.

Izgalmas, fordulatos és sikeres. Ezekkel a címszavakkal illethetnénk a Korda Racing első napját a tereprali OB 2015-ös szezonzáró futamán, a nagykállói HOFEKA Kupán, hiszen a csapat két versenyzőpárosa uralta a szombati versenynap 5 szelektív szakaszát és egymás kezébe adták az első helyet az összetett értékelésben. A nyitó szakaszon Korda Erik és Csató Attila ragadta magához a vezetést, majd Garamvölgyi Zoli következett, az izgalmak további fokozásaképp pedig az első kör záró szakaszán azonos idővel osztoztak a szakaszgyőzelmen. A nap második felének nyitánya egy hangyányit Garamvölgyiéknek sikerült jobban, a záró szakaszon azonban ismét Erik örülhetett és 20 másodperces előnnyel az abszolút első helyen zárta a napot.


„Bár a Hungarian Baja-hoz képest kifejezetten rövid szakaszok vártak ma ránk, de legalább annyira fárasztó volt a mai nap is mint a világkupa futamon.” – kezdte a nap értékelését Korda Erik. „Ezeknek a homokos pályáknak nem annyira tesz jót, hogy háromszor-négyszer végig megyünk rajtuk, a nap második felében sok helyen már nagyon mély nyomokban mentünk, úgyhogy egy kicsit elfáradtunk a nap végére, de kellemes fáradtság az ilyen, hiszen az élen állni mindig nagyon jó érzés. Az már csak hab a tortán, hogy csapatunk másik autójával küzdünk az első helyért, Zoliék szorosan követnek minket, a többieket már sikerült kicsit leráznunk, Fazekas Karcsiék két, Feketéék pedig már öt perccel vannak mögöttünk. Természetesen vasárnap azon leszünk, hogy megőrizzük helyünket az élen, de a holnapi nap talán még keményebb lesz, mint a mai, hiszen ugyanazokon, a ma már kissé lestrapált pályákon megyünk továbbra is, de a feladat mindenki számára ugyanaz, úgyhogy ez nem lehet kifogás.”


„Maximálisan sikerült véghez vinnem, amit a mai napra terveztem, hiszen egész nap nagyon élveztem a versenyt.” – vette át a szót Garamvölgyi Zoltán a Korda Racing Nissan Quashqai versenyautójának pilótája. „Kerék Balázzsal nagyon hamar megtaláltuk az összhangot, olyan mintha már ezer éve vele mennék, a csapattól pedig nagyon jó autót kaptam, úgyhogy nem lehet okom a panaszra. Igazából nem az eredményre figyelek és nem is az a fontos, hogy épp hányadik helyen állok, igyekszem továbbra is azt szem előtt tartani, hogy a rajtól a célig kiélvezhessük a Nissant és pályákat, így holnap is ugyanezzel a lelkesedéssel szeretnénk folytatni a versenyt, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle.”


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Hídépítő zRt., Novomatic, Bomba! Energy Drink, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, G-Roby, Frimedia Kft, Garmin,  Szerszámbróker Kft, Surgi Care Kft, BHS Medical, Music Engine Kft, Variocommerce Kft, VitaPlus Kft, Noa-Ép Kft, NOA Nemzetközi Előállító Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, GGK Gulyás Gépgyártó és Kereskedelmi Kft., Alexovics Kft, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Credit-cash Faktoring és Pénzügyi ZRt, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, Sinus-Networks Kft, Schnell Autó Kft, Tibuktu Bt, PP Média Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, VIWA Vitaminvíz, Stefani Hungária Kft, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, TrailerMax Kft, Bialabok Alexandra, Atervinning Kft, Transvinning Kft, Equicom Kft, Hír-Sat Kft, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Belsound Kft


Legfrissebb cikkek