Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Korda Racing segítségével a világ legjobb gyorsasági motorosainak társaságában szállhat versenybe Gyutai Adrián, aki többek között Valentino Rossi, Marc Marquez és Jorge Lorenzo mellett rajthoz áll a FIM Gyorsasági Motoros Világbajnokság hétvégi, San Marinoi futamán.

A 24 éves Paksi motoros számára váratlanul érkezett a lehetőség, hogy a Világbajnokságon is megméretesse magát, a megtisztelő felkérését és a FIM szabadkártyát a Misano-i versenyre elsősorban a Dunlop Italia-nak, a Moto2-es és a Moto3-as géposztály hivatalos gumiabroncs szállítójának köszönheti, miután Adrián tesztelte a cég termékeit azon a pályán, melyen az előttünk álló hétvégén a világbajnoki futam is megrendezésre kerül.

„Alig pár napja jutott el hozzám a hír, hogy Adrian milyen nagy lehetőség előtt áll, de a költségvetés hiánya miatt veszélybe került a részvétele a világbajnokságon.” – mesélte Korda Erik azzal kapcsolatban miként került kapcsolatba Adriánnal. „Nem ismertük egymást, de természetesen hallottam Adrián sikereiről, azonban egy pillanatig sem volt kérdés, hogy amennyire tudunk segíteni fogunk neki, hogy ott lehessen a rajtnál, hiszen egy ekkora lehetőség lehet, csak egyetlen egyszer adódik egy versenyző életében. Hozzám hasonlóan vélekedett a Korda Racing két régi partnere, az A-Híd Építő Zrt. és a Novomatic is és közös erővel sikerült befoltoznunk a költségvetési lyukat. Nagyon szerettem volna a helyszínen szurkolni Adriánnak, de a hétvégén a tereprali OB nagykállói futamán állok rajthoz, de azt hiszem az egész Korda Racing nevében mondhatom, hogy egy emberként fogunk neki szorítani. Let’s Go Adrián!”


„Még mindig nagyon nehéz elhinni, hogy tényleg rajthoz állhatok a misanói vb-futamon a Moto3-ban. Ezzel a legnagyobb álmom vált valóra. Nagyon köszönöm a menedzseremnek a rengeteg munkát és odaadást, a családomnak és a barátnőmnek, hogy a legnehezebb pillanatokban is mellettem álltak, és természetesen hálás vagyok a Korda Racing-nek és az általuk megismert szponzoroknak, akik jelentős áldozattal hozzájárultak ahhoz, hogy bemutatkozhassam a Moto3-as vb-mezőnyben. Egyet ígérhetek, hogy nagyon keményen fogok végig dolgozni, hogy elérjem a csapattal együtt kitűzött közös célunkat, és kvalifikáljam magam a futamra, és ha ez sikerül, akkor vasárnap célba érjek a versenyen. A világ legjobbjai ellen debütálok a világbajnokságon, és szeretném a hétvége minden percét kihasználni arra, hogy a lehető legtöbbet tanulhassak tőlük. Bízom abban, hogy vasárnap meglátom a kockás zászlót, és a teljesítményemmel nem okozok majd csalódást" – fogalmazott Gyutai Adrián.

Mindenesetre Adriánnak nem lesz egyszerű dolga, hiszen 2013-tól a hatszázasok között indul – idén az olasz bajnokság National Trophy 600-as kategóriájában versenyez – így rövid időn belül nemcsak azt kellett megoldania, hogy megismerkedjen a legmagasabb szintű technikával, hanem azt is, hogy tökéletesen visszaszokjon a kisebb kategóriához.

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Hídépítő zRt., Novomatic, Bomba! Energy Drink, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, G-Roby, Frimedia Kft, Garmin,  Szerszámbróker Kft, Surgi Care Kft, BHS Medical, Music Engine Kft, Variocommerce Kft, VitaPlus Kft, Noa-Ép Kft, NOA Nemzetközi Előállító Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, GGK Gulyás Gépgyártó és Kereskedelmi Kft., Alexovics Kft, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Credit-cash Faktoring és Pénzügyi ZRt, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, Sinus-Networks Kft, Schnell Autó Kft, Tibuktu Bt, PP Média Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, VIWA Vitaminvíz, Stefani Hungária Kft, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, TrailerMax Kft, Bialabok Alexandra, Atervinning Kft, Transvinning Kft, Equicom Kft, Hír-Sat Kft, Steinerbrunner Győző, Sophia-NET Kft, A. S. S. Kft, Belsound Kft


Legfrissebb cikkek