Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Szeptember első hétvégéjén Ercsiben az Eötvös napok keretein belül, immáron hatodik alkalommal rendezték meg az Ercsi Autó-Motor Show-t, ahová meghívást kapott a Sajtós Dénes – Diósi János duó is. A srácok számára ez egy tökéletes alkalom volt, hogy az új versenyautójukat ki tudják próbálni, és ezzel is szórakoztassák a rendezvényre kilátogató több ezer nézőt.

Szilágyi Tamás (csapatkoordinátor): - Hodula Misi hívott, hogy lesz nála egy rendezvény Ercsiben, ahol szívesen látna minket is. Gondolkodás nélkül igent mondtunk, hiszen ez egy tökéletes alkalom volt arra, hogy kipróbáljuk az új autót.

- Dénes elmondása alapján ez egy nagyon hasznos 20 kilométer volt, és csak pozitív véleménnyel van az új autóról. A rendezvény után össze is raktuk a kezünket, hogy nagyon jó vásárt csináltunk, hogy ezt autót választottuk.

150908 sajtos n 3

- A csapat tagjainak meg volt a lehetősége, hogy itt beüljön Dénes mellé. Én momentán 10 éve nem ültem versenyautóban gyorsasági körülmények között, és azt kell mondanom, csodálatos az autó, igazi „VB-s” feeling van benne.

Belső felvétel az egyik gyorsasági szakaszról:

- Nagyon jó rendezvényt rakott össze Misi, amihez utólag is gratulálunk. Nagyon sok néző előtt autóztak a srácok, és több ilyenre lenne szükség. Azt már most bátran kijelenthetjük, hogy mindenképp ott leszünk jövőre is.

- Az autó jelenleg alapbeállításon van, amit testre kell majd szabni, és ez nem lesz egyszerű dolog. A Mecsek Rallye előtt ezért is szeretnénk egy hosszabb tesztet tartani, de azt gondoljuk, mire teljesen összeállnak a testre szabott beállítások, az egy hosszú folyamat lesz.

150908 sajtos n 2

- Folytatásban a Mecsek Rallye következik, ahol a Rallye2-es Bajnokság A7-es kategóriájában indulunk majd.

Köszönjük Partnereinknek: Mirelit Mirsa Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Meda-Press Kft., Jégszilánk, Zeljenka, Prior, GPsped Kft., Kozák-Ker Kft., Gulf, Local Design Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz, Lajkó Tibor fényező, Honda Gyuri, Honda Heart Club, Röplap Bt., Wave COM, Gamma Modul Kft., Honda Thunder, Flaute, Bervent, Selmeczi és Tsa Mérnöki Kft., KBT Dekor Hungary Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Miklós-Inter Bt., Mega LKW Kft., Twolex Kft., PSL Hungary Kft., Hardox CNC Kft., Kereken-Pálya Kft., BG Transport Hungary Kft.


Legfrissebb cikkek