Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az MNASZ-Drag Országos Bajnokság idei hatodik versenye augusztus 30-án a Hungaroringen, az Extreme Technical Weekenden kerül megrendezésre, ahová Kiss György közel 150 pontos előnnyel érkezik.

Dragban három verseny van hátra az idei szezonból, de Gyurinak szinte már csak meg kell jelennie a helyszíneken, hogy a 2015-re kitűzött célt teljesítse, és megnyerje a kategóriáját.

„Nagyon jól állunk az MNASZ Drag Országos Bajnokságban és a Drag Kupában is, szinte már csak én tudom elveszíteni a bajnoki címeket. Sokat dolgoztunk ezért, az autónkat is a legjobb szintre hoztuk, végre benne van a legjobb motor, és a kapcsolókörmös váltó is.” - mondta Kiss György, majd hozzátette: „Három verseny van még hátra az idei szezonból, a következő épp most augusztus utolsó hétvégéjén a Hungaroringen kerül megrendezésre, ahol nincs kezelt felület (felgumizott pálya), ezért itt egy erős hátsókerekes autótól nem szégyen kikapnunk, de ez sem veszélyeztetheti a bajnokságban a vezető helyünket.”

A csapat másik egysége a Sajtós Dénes - Diósi János páros is hasonló cipőben van, hiszen az Országos Rallye 2-es Bajnokság P13-as kategóriájában a jelenlegi nem hivatalos ponttáblázat élén állnak, és igaz hogy a Mecsek Rallye-n már nem ebben a kategóriában versenyeznek, de több ponttal vezetnek, mint az utolsó versenyen megszerezhető maximum.

150828 sajtos n

„Régen hallattunk magunkról, de azt gondolom mindennek meg van a miértje. Az utolsó versenyünk óta nem változott semmi az Országos Rallye 2-es Bajnokság P13-as kategóriájában, és ez azt jelenti, továbbra is vezetjük a bajnokságot, sőt nagyobb az előnyünk, mint az utolsó futamon megszerezhető maximum pontszám, így ha mindenki úgy akarja, ki is jelenthetjük, sikerült a Rallye2 P13-as kategóriájának bajnoki címét megnyernünk.” - mondta Szilágyi Tamás a csapat koordinátora, majd hozzátette: „Ezzel a tudattal úgy döntöttünk, hogy újabb fába vágjuk a fejszénket, és feljebb lépünk az A7-es kategóriába, ahol már a 2015-ös Mecsek Rallye-n bemutatkozunk majd. A márka a megszokott lesz, és ezzel az autóval szeretnénk a jövő évben is versenyezni, és a Rallye 2-es abszolút bajnoki címért harcolni.”

Köszönjük Partnereinknek: Mirelit Mirsa Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Meda-Press Kft., Jégszilánk, Zeljenka, Prior, GPsped Kft., Kozák-Ker Kft., Gulf, Local Design Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz, Lajkó Tibor fényező, Honda Gyuri, Honda Heart Club, Röplap Bt., Wave COM, Gamma Modul Kft., Honda Thunder, Flaute, Bervent, Selmeczi és Tsa Mérnöki Kft., KBT Dekor Hungary Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Miklós-Inter Bt., Mega LKW Kft., Twolex Kft., PSL Hungary Kft., Hardox CNC Kft., Kereken-Pálya Kft., BG Transport Hungary Kft.


Legfrissebb cikkek