Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Molnár István - Ungvárszki Milán a Garmin Racing Team párosa ismét számukra ismeretlen terepre merészkedik, méghozzá a hétvégén megrendezésre kerülő Kassa Rallye-ra. A cél nem más, mint a Rally2 bajnokság P14 kategóriájában előkelő helyezést szerezni és persze sok tapasztalatot.

Molnár István: - A komlói futam után gondolkodtunk, hogy ha már ennyire megkedveltük az autót, és kezdünk belejönni a tempóba, akkor miért is ne folytathatnánk az eredeti tervtől eltérően ezt a Kassa Rallye-n.  Az utolsó pillanatban döntöttünk, reméljük, hogy izgalmas, kellemes verseny lesz.

- A felkészülés a szokásostól egy kicsit eltérő. Az autó felkészülten várja a futamot, de a csapat tagjaiból csak néhányan lesznek ott.

- A pályákról nem igazán tudok semmit, hiszen soha nem versenyeztem még rajtuk. Belső kamerás felvételekkel sem készültem még, de ami késik, nem múlik. Így természetesen nagyon fontos lesz, hogy a gyorsasági szakaszokat kellőképpen feldolgozzuk a tréning során és a legpontosabb itinert írjuk.


- A csapatot ez alkalommal egyedül képviseljük, bízunk benne, hogy remekül helyt tudunk állni ezen a viadalon és tudjuk hozni a szokásos színvonalat.

- A navigátori pozíciót ezen a futamon is Ungvárszki Milán fogja betölteni, aki profin végzi a feladatát, és nagyban segíti a munkámat.

- A céljaink között természetesen a jó eredmény szerepel, de talán ami ennél is fontosabb, hogy élvezzük a versenyzés minden pillanatát, hiszen ez a sport számunkra erről szól.  Szeretnénk a saját tempónkban autózni, problémáktól mentesen. Bízunk benne, hogy nem nehezíti meg semmi ezeket a terveinket.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.


Legfrissebb cikkek