Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Garmin Racing Team fantasztikus hétvégét tudhat maga mögött, ugyanis a Stefani Baranya Kupáról sikerült elhozni a csapatnak  P14 kategória első három helyét.  A házi bajnokság tétje nem más, mint az év végi bajnoki cím. Jelen pillanatban Domonkos László-Horváth István páros rendelkezik három pont előnnyel, így az utolsó verseny utolsó gyorsasági szakaszáig izgalmas küzdelem várható.

Domonkos László: -  Remekül éreztük magunkat a baranyai futamon. Rendkívül fáradtan érkeztünk meg a versenyre, mert a csapat második autójának elkészítésén dolgoztunk, így az EVO VI. felkészítése háttérbe is szorult. Éppen ezért tesztelésre sem maradt időnk. Ezen tények tükrében nagyon boldogok vagyunk, ugyanis mind a kettő autó sikeresen teljesítette a versenyt.
Köszönet ezért a csapat minden tagjának.

- A szokásossal ellentétben nem aludtunk be az első gyorsasági szakaszon. Ez meg is adta az alap hangulatot, ugyanis így minden gyorsasági szakaszon nagyon szoros eredmények születtek. Az első öt autó tíz másodpercen belül volt és mindenki folyamatosan gyorsult. Arielék még nálunk is többet javultak, így átvették az utolsó gyorsasági szakasz előtt a vezetést, és habár mi mindent megtettünk, nem sikerült visszavenni az első helyet.

- Jelen pillanatban mi vezetjük három ponttal a bajnokságot, így most már nagyon úgy tűnik, hogy a bajnoki cím sorsa az utolsó mecseki futamon az utolsó gyorsasági szakaszon fog eldőlni.

- Nagyon örülök, hogy csapattársaink Molnár Pisti és Ungvárszki Milán ilyen jól szerepeltek, és ilyen gyorsan alkalmazkodtak az új autóhoz és a számukra új pályákhoz. Illetve büszke vagyok a csapat minden tagjára, hiszen a Garmin Racing Team bizonyult a versenyen a leggyorsabbnak.

150805 garmin 2

Gyarmati Ariel: - Megpróbáltunk felkészülni maximálisan, mint mindig erre a futamra is, ennek ellenére nem sikerült tökéletesen. Első körben fék és tapadás problémáink voltak, amelyet orvosoltunk. A második körben a szélvédő lapátunk élt önálló életet, így elmondhatjuk, hogy kisebb technikai hibák még nehezítették az amúgy is nagyon szoros versenyünket. Ami még okozott egy kis bosszúságot, hogy már a futam elején éreztem, hogy kicsit gyengébb az autó, így az utolsó gyorsasági előtt megnéztük, és kiderült, hogy csak a kis ALS működött odáig. Megcsináltuk, így az utolsó szakaszra már minden rendben volt.

- Voltak részek, amelyeket elóvatoskodtuk a slick gumikon, de szárazon az ötödik gyorsasági szakaszon sikerült már elég jót mennünk, így átvettük a vezetést, de hárman voltunk tíz másodpercen belül. A power stage-t is megnyertük, így elhoztuk a maximális pontszámot.

- Örülök, hogy ilyen mezőnyben versenyzünk. Köszönjük a többi versenyzőtársnak, hogy ilyen csatákra késztetnek minket.

150805 garmin 3

Molnár István: - Nagyon jól éreztük magunkat az egész verseny folyamán. Az autó az utolsó pillanatban lett kész, így a teszt a prológon zajlott. Már itt is érezhető volt, hogy a sok munkának beért a gyümölcse.

- A pályákat bár nem ismertem előtte, de tanúbizonyságot szereztem róla, hogy igazi vérbeli, technikás szakaszok ezek, amelyeken nagyon élveztem a versenyzést. Sajnálom a két etapot, mentem volna szívesen. Az autót sikerült a végére nagyjából megszokni, de még sok van benne. Szerencsére olyan sokat nem kaptunk az ellenfelektől sem, és folyamatosan képesek voltunk gyorsulni.

- A navigátorom Ungvárszki Milán jó mitfárer. Úgy gondolom, hogy a következő futamon is együtt indulunk.

- Nagyon boldogok vagyunk a harmadik hely miatt, nem gondoltam volna a futam előtt. És a mezőny is nagyon szoros, így még nagyobb az öröm.

Köszönjük Szponzorainknak: GARMIN, Récsei Busz Kft., Hungaromarket, Print-Shop, strapa-pack Kft., marsopont, www.palinkaABC.hu, ibg, Lubetech, Dr. Marcus, RolandPlast, Szidó Trade Kft., Gulf, Send-Ex csoport, Spedimex hungary, Pentel- Szer Kft.


Legfrissebb cikkek