Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Alaposan átalakul az Országos Rallye2 Bajnokság hétvégi, komlói állomására a Korda Racing junior alakulata, amíg ifj. Vizelli Károly változatlan felállásban várhatja a rajtot, addig Régi Péter a Citroen C2 R2 Max-szal próbál szerencsét, valamint egy új pilóta is csatlakozik a csapathoz.

ifj. Vizelli Károly/ Nagy Péter: Veszprémben új lendületet kaptunk, úgy érzem. Végre célba értünk, és ami még fontosabb, abszolútban a dobogóra állhattunk, úgyhogy ez kicsit megújította a csapatot. Nagy lelkesedéssel készülünk a Baranya Kupára. Sok tapasztalatunk még nincs, mivel eddig csak egyszer mentünk itt, ezért főleg a belső kamerás felvételekre hagyatkozunk a pályabejárás előtt. Bízunk egy jó szereplésben, mert rengeteget készülünk erre a megmérettetésre is és már javában zajlik az autó felkészítése. Újra élesítjük a kék VFTS-t, amit utoljára Miskolcon használtunk. A Havassy féle motor már Veszprémre elkészült, ez kerül bele vissza, annyi különbséggel, hogy az előző versenyen használt Weberek helyett már injektort kap az erőforrás, amitől még jobb lesz. Ennek az autónak talán a futóműve is jobb, és megmondom őszintén, jobban is érezzük benne magunkat, otthonosabban mozgunk benne, mint a szürkében. Ezek tükrében minden adott ahhoz, hogy ismét egy jó eredménnyel térjünk haza vasárnap este.


Régi Péter/Ferenczi László: Sok minden történt velünk az előző futam óta eltelt rövid idő alatt. Veszprémet totális boldogságban hagytuk el, hiszen a Suzukival megnyertük a kategóriánkat és a csoportunkat is. Akkor még nem tudtuk, hogy az autó búcsúajándéka volt nekünk ez a győzelem, mert pár nappal később biztossá vált, autót váltunk. Erik felajánlotta, hogy üljünk át a Citroen C2-be és ezt a lehetőséget nagy hiba lett volna visszautasítani. Innentől a bajnokság számunkra tét nélküli, és csak a tanulás a fő célunk. Szeretnénk az idei év hátralevő versenyein minél jobban összebarátkozni új „sporttársunkkal”, mivel ez a kocsi nagyon jól illeszkedik a hosszabb távú elképzeléseinkhez. De ennyire ne szaladjunk előre, most következik a Baranya Kupa. Rettenetesen izgatottak vagyunk a futam előtt, mert már alig várjuk, hogy élesben kipróbálhassuk, mit is tud a C2 R2 Max.

Balics Ákos/Borsfai Dávid: Mivel Petiék kiszálltak az Ignisből, nagyszerű lehetőség adódott a számomra, hogy bemutatkozhassak életem első Rally2-es futamán. Izgatott vagyok, mert már régóta vártam egy ilyen lehetőségre. Az autóval még nem mentem, de korábban versenyeztem már hasonló kaliberű Suzuki Swifttel, így nagyon remélem, hogy nem lesz gond. A jobb oldalról érkező hang sem lesz ismeretlen, hiszen Dáviddal korábban már versenyeztünk együtt. Az Ő képességeivel és elszántságával mindannyian tisztában vagyunk, így emiatt aggódok a legkevésbé. A Baranya Kupa szakaszain még nem versenyeztem, csak utcai autóval gurultam végig rajtuk, de mindig is nagyon vonzottak. Belső kamerás felvételekből ismerkedünk jobban a pályákkal, illetve Dávid korábbi tapasztalataiból építkezünk. Elvárás nincs az irányunkba, szeretnék a magam tempójában autózni végig és ez meglátjuk mire lesz elegendő.

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő zRt., Hídépítő zRt., Novomatic, Bomba! Energy Drink, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., Metrober Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Alabárdos Étterem, G-Roby, Frimedia Kft, Garmin,  Szerszámbróker Kft, Surgi Care Kft, BHS Medical, Music Engine Kft, Variocommerce Kft, VitaPlus Kft, Noa-Ép Kft, NOA Nemzetközi Előállító Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, GGK Gulyás Gépgyártó és Kereskedelmi Kft., Alexovics Kft, Auto-Szoft Kft, K-P-K TransCoop, BDA Trans Kft, Lánchíd 19 Hotel, BWS Belső Tér Kft, Credit-cash Faktoring és Pénzügyi ZRt, Gordius Kft, RAORG Translog Kft, Sinus-Networks Kft, Schnell Autó Kft, Tibuktu Bt, PP Média Kft, Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, VIWA Vitaminvíz, Stefani Hungária Kft, Iramko Vezérléstechnika Kft, Iramko Trade Kft, TrailerMax Kft, Bialabok Alexandra


Legfrissebb cikkek